|
akbank Fatura Ödeme Talimatı ver 200 Chip Para Kazanalım Davet kodu: F7JCS ( tıkla kopyalar) Chip ler anında yükleniyor Chip paradan sonra talimatı iptal ederseniz , geri alıyor İlk kez fatura ödeme talimatı şartı var, davet kodunu ''Davet et kazan menüsünün yanında ki DAVET EDİLDİM'' kısmına girmesi gerekiyor Kampanya 5-30 Kasım 2025 tarihleri arasında geçerlidir. Önce davet kodu sonra fatura talimatı ![]() ![]() GARANTI BANKASI KARSILIKLI 1000 TL BONUS KAZANIYORUZ HER DAVETINIZDE 1000 TL BONUS TEK YAPMANIZ GEREKEN GARANTI BBVA INDIRIP.UYE OLMAK ( VADESIZ HESAP ACMAK) UYE OLDUKTAN SONRA DAVET.KODU GIRIP BANKA KARTI ISTEMEK KAMPANYA tarih 1 - 14 Kasım DAVET KODUM Q7CGS8HG ![]() getir bu gun saat 12 de son ![]() GETIR FINANS KARSILIKLI 200 TL GETIR PARA KAZANIYORUZ TEK YAPMANIZ GEREKEN GETIR UZERINDEN GETIR FINANS VADESIZ HESAP ACMAK HESAP ACARKEN DAVET KODU KULLANIN YOKSA ODUL ALAMASSINIZ DAVET KODUM GPNONKJ ODULLER UYE OLDUKTAN 15 20 DK SONRA DIREK YUKLENIYOR ![]() IMKANI OLAN KAMPANYA BITMEDEN DEGERLENDIRSIN ING DAVET KODUM INGCFY7AO ONCE DAVET KODU ILE VADESIZ HESAP ACICAKSINIZ DAHA SONRA TURUNCU HESAP ACIP BASKA BIR BANKA HESABINIZDAN 17.500 TL HAVALE EFT YAPIP 24 SAAT TUTACAKSINIZ HESABINIZDA BU ISLEMI 3 AY TEKRARLADIGINIZDA 2000 TL NAKIT HEDIYE ALACAKSINIZ. ![]() ZA4062112610 davet kodu ile hayat finansli olun hesabiniza 10 20 tl arasi yukleyip migros yada a 101 den ucuz bir urun alip qr kod ile odeyin hayatpay market fişleri yükleyip hediyeler kazanabilirsiniz önce hayatpay açın |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı