Şimdi Ara

Kasayı Modifiye Ettim Amatörcede olsa :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 adet Ledli Fan almıştır bunları kasaya taktım yorumlarınızı bekliyorum ilk defa mod yaptım kendi çapımda tabi yani profesyonellere bu iş göz kırpmak kadar kolay geliyordur ama benim için önceden pcyi açıp bişeyler yapmak imkansızdı korkardım açıkçası beceremem diye :)

Aslında görsel amaçlıydı fakat sıcaklığda etkisi olsu ekran kartını sıcaklık testine sokardım oc li iken 56-57 olurdu şimdi 49da kaldı 50 yi görmedim
    Ve işlemcide stress test soktum 12 dakika boyunca çalıştırdım sıcaklık 90 oldu önceden 98 felan oluyordu aslında yüksek ama şuana kadar oyunlarda işlemcinin hiç %100 kullandığını görmedim ekran kartı hd4650 olduğu için oyunlarda fazlada yüksek özellikte oynayamıyorum ondandır belki Ve adımlar...

Kasanın ilk hali bu

Kasada tam işlemci fanının üstünde boru giri birşey ve filtre vardır 2 sinide söktüm oraya 12Cm lik Fan taktım aslında 8 lik de takabilirdim ama elimde bu vardı

Taktığım 12 cmlik bu işlemci fanının üstüne bi fan daha denk geliyor gibi oldu aslında o deliklerden ışıkların gözükmesi için böyle yaptım tabi ısıyada etkisi oldu

ve Silikon tabancası yardımıyla fanın kenarlarını hem sabitlemek için hemde havayı tam iletmesi için kenarlarını silikonladım

Güç kablolarını önceden aldığım ve sprey boya ile iyaha boyadığım kablo toplayıcıları ile kabloları birleştirdim çünkü fan ekran kartına yakın 1parmaktan birazdaha çok mesafe var kablolar sorun olabilirdi

Ve Ekran kartının bulunduğu yere bir fan daha koydum buda 8cmlik hem ısı için hemde deliklerden ışık gelmesi görsel amaçlı yani birazda :)

Ve Sonuç.. :)

• Güzel olmuş yan kapağada plexi yap
  • bencede yan kapağı plexi yap

(Benim kasadan)
  • Başlangıç olarak güzel.Umarım devamını getirirsiin.
  • olmuş
  • Yeterli değil ama başlangıç için iyi
  • bayağı uğraştım ama gerçekten fazla bişey çıkmadı ortaya :P yorumlar için teşekkürler o fan deliğinin etrafını plexi yapmayı düşünüyorum plexinin üzerine şeffaf uv gibi birşey sürüyorlar ışık vurunca manyak birşey oluyor öyle yapıcam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel olmuş o kasaya göre
  • Fan güzel olmuş Çok şık duruyor
  • Güzel olmuş gerçekten.
  • Yakışmış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A18D9F459 -- 19 Ocak 2013; 23:07:42 >
  • güzel olmuş
  • beğendim
  • Güzel gerçektenn :D
  • fena sayılmaz
  • plexi
  • güzel
  • Güzel olmuş kardeşş
  • bende casper kasamın ön tarafında aşağıyı deldirip bir "sineklik" taktıracağım. çünkü hdd nin alt kasmından 12cmlik bir fan takma yeri mevcut. sizinkini gördüm yan tarafınada böyle bir fan takarım. arkadaki fanıda led yapınca kasamın içi kıpkırmızı olur :D

çok güzel olmuş tebrik ediyorum ilham verdiğiniz içinde teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan741

Arkadaşlar 2 adet Ledli Fan almıştır bunları kasaya taktım yorumlarınızı bekliyorum ilk defa mod yaptım kendi çapımda tabi yani profesyonellere bu iş göz kırpmak kadar kolay geliyordur ama benim için önceden pcyi açıp bişeyler yapmak imkansızdı korkardım açıkçası beceremem diye :)

Aslında görsel amaçlıydı fakat sıcaklığda etkisi olsu ekran kartını sıcaklık testine sokardım oc li iken 56-57 olurdu şimdi 49da kaldı 50 yi görmedim
    Ve işlemcide stress test soktum 12 dakika boyunca çalıştırdım sıcaklık 90 oldu önceden 98 felan oluyordu aslında yüksek ama şuana kadar oyunlarda işlemcinin hiç %100 kullandığını görmedim ekran kartı hd4650 olduğu için oyunlarda fazlada yüksek özellikte oynayamıyorum ondandır belki Ve adımlar...

Kasanın ilk hali bu

Kasada tam işlemci fanının üstünde boru giri birşey ve filtre vardır 2 sinide söktüm oraya 12Cm lik Fan taktım aslında 8 lik de takabilirdim ama elimde bu vardı

Taktığım 12 cmlik bu işlemci fanının üstüne bi fan daha denk geliyor gibi oldu aslında o deliklerden ışıkların gözükmesi için böyle yaptım tabi ısıyada etkisi oldu

ve Silikon tabancası yardımıyla fanın kenarlarını hem sabitlemek için hemde havayı tam iletmesi için kenarlarını silikonladım

Güç kablolarını önceden aldığım ve sprey boya ile iyaha boyadığım kablo toplayıcıları ile kabloları birleştirdim çünkü fan ekran kartına yakın 1parmaktan birazdaha çok mesafe var kablolar sorun olabilirdi

Ve Ekran kartının bulunduğu yere bir fan daha koydum buda 8cmlik hem ısı için hemde deliklerden ışık gelmesi görsel amaçlı yani birazda :)

Ve Sonuç.. :)

kardes U FİTİLİ NERDEN BULABILIRIM? yardımcı olun lutfen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.