Şimdi Ara

kasaya tekerlek mi altlık mı ?? (YAPTIM)SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kasam buyuk (corsaır 400r) masam ıse cok kucuk bu yuzden kasa sıkısık vazıyette ve herhangı bır oynatma durumu ıskenceye donusuyor ayrıca kasanın altındakı yapıskan plastıkler cıkıyor.sımdı sızce 4 tane alttakı ayaklardan alıp dırek kasaya vıdalamak mı daha mantıklı yoksa hazır sekılde almak mı?
     kasaya tekerlek mi altlık mı ?? (YAPTIM)SS kasaya tekerlek mi altlık mı ?? (YAPTIM)SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 7 Mayıs 2013; 19:42:31 >

• Altlık daha iyi olabilir ama estetik açıdan bence yapma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Altlık daha iyi olabilir ama estetik açıdan bence yapma derim

Hocam ama herhangi bi kasayi cekme durumu cok zor oluyor altindaki plastikler cikiyor hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 7 Mayıs 2013; 9:41:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıda kı ayak buyuk gercektende kotu gorunebılır dıye bıraz ufagından aldım aksam takıcam hocam
     kasaya tekerlek mi altlık mı ?? (YAPTIM)SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 7 Mayıs 2013; 16:59:50 >
  • hocam. taktıgınızda ss atarmısınız acaba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atahan97

hocam. taktıgınızda ss atarmısınız acaba.?

hocam dırek kasaya takmaktan vazgectım marangoza gıdıp altına mdf aldım ona takıcam koyarım resım
  • halletım arkadaslar mdf kestırdım kenarlarını boyadım ayak taktım....resım koy dıyen arkadas ıcın eklıyorum resım buyrun.kasasını cekmekle ugrasanlar bence yapsın cok kullanıslı :D

kasaya tekerlek mi altlık mı ?? (YAPTIM)SS kasaya tekerlek mi altlık mı ?? (YAPTIM)SS kasaya tekerlek mi altlık mı ?? (YAPTIM)SS kasaya tekerlek mi altlık mı ?? (YAPTIM)SS kasaya tekerlek mi altlık mı ?? (YAPTIM)SS

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam gayet temiz iş olmuş. tavsiyem: (kasa kaymaz gerçi ama)kasa kayarsa diye köşelere kayma engelleyici bi civata gibi bişey takabilirsiniz tam olarak bende ne oldugunu bilmiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: atahan97

hocam gayet temiz iş olmuş. tavsiyem: (kasa kaymaz gerçi ama)kasa kayarsa diye köşelere kayma engelleyici bi civata gibi bişey takabilirsiniz tam olarak bende ne oldugunu bilmiyorum :D

evet hocam benım de aklıma geldı kayarmı dıye ona bakıncam bır ara
  • ayaları kaç paraya aldın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta

ayaları kaç paraya aldın hocam

hocam 2.5 olması lazım tane basına koctastan aldım bızım ordakı hırdavatcıda ıstedıgım tarzda yoktu.daha ucuza mutlka bulursun
  • güzel görünüyor
  • koselerıni kucuk mdf parcalarıyla yukseltırsen hem kasayla butunlesık gozukur hemde kaymaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 13 Mayıs 2013; 13:30:34 >
  • Aman dikkat hocam, kayarsa sakat olur. Çok kullanışlı olmuş ama tebrik ederim
  • Temiz iş olmuş hocam güle güle kullanın benim hoşuma gitti :)
  • Güzel iş olmuş , kenarları yükseltirsen daha güvenli olur hatta
  • Çok sagolun arkadaslar tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel olmuş hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.