< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaşar Peyniri 700gr 139TL - BİM (2. sayfa)

-
-
İçim kaşar, organik yumurta ve sade yağ aldım. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bazı BİM çalışanları bizzat duydum marketçilere haber veriyor indirim başladığı gibi adamlar gelip hepsini alıp gidiyor
Sınırlama yok bizde diyorlar kaç tane BİM hepsi öyle dedi
BiM sınırlamaya getirmiyormuş direkt bakkallara satsınlar insanları boşuna markete yürütmesinler !!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 5 Ekim 2024; 23:54:10 >_____________________________ -
Sek ve Altınkılıçta katkı yok diye biliyorum. İçim'de koruyucu var(potasyum sorbat). Tek Süt'ü bilmiyorum.
"Emülsifiye edici tuz" olanları almıyorum, koruyucu olanlar için bakış açım o kadar sert değil. İçim, muratbey indirimde bulursam alabiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 6 Ekim 2024; 2:6:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben içim i çok görüyorum . Üsküdardaki bir mağazadan fiyatı uygun görünce kapmıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Atatürk. -
çalışanlar üzerinde satış baskısı kuruyurlar
çalışanlarda "haklı olarak" hepsini "tek seferde satıp
bitirme" yoluna gidiyor.
mağdur edilen kim, asıl müşteri ve çalışan.
kazanan kim, BİM AŞ.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ radyoterapi-radyasyon güvenliği soruları cevaplanır. -
-
Şoktada benzerini gördüm vatandaşa bırakmıyorlar 10 koli malı restoran sahibi fatura kestirip aldı. Dediğiniz gibi limit yok.
_____________________________ -
Dört beş BİM'e baktım. Sadece bir tanesinde iki adet Teksüt vardı. Onun da SKT'sine on gün kalmıştı. Bir daha BİM kampanyası için mağaza mağaza gezmem.
Bulunduğum bölgedeki mağazada üç tane İçim kalmış, bu sabah ikisini ben aldım. Teşekkürler.
Gündoğdu kaşar getir büyükte 157.5 tl 400 /100 450/100 hesaplara kupon tanımlanmış. Getirme ücretide yok tanesi 124 tl geliyor. İstanbulkart ile öderseniz nays %20 kampanyası ile ekstra indirim
Selam hocam,
Gündogdu kaşar peynirin kalitesi nasıldır? İçim kaşar peynirinden iyi midir? Ekşi de olumsuz yorumlar yazmışlar. Emin olamayınca size sorayım dedim.
Biraz tuzlu diğer kaşat peynirlere göre.Fiyatına göre kampanya oldukça alınır.
tire süt kaşarını yedikten sonra diğerleri çöp gibi geliyor. tire süt kaşarı aynı 10 yıl öncesinin kaşarları. Ucuz alacaksanız kaşkaval alın. murat bey de iyiydi bozdu mesela birden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 7 Ekim 2024; 22:15:4 >_____________________________ -
Nerde satılıyor hocam Tire süt kaşar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ para bir çok şeyi halleder.halledemediği şeyler için de, uygun pozisyon hazırlar. -
migroslarda var hocam 600gr 250tl, bazen 1 alana 1 bedava oluyor. tamam fiyat farkı 100tl kadar var bimde ama 100gr bu kaşarlardan yiyeceğime 50gr bunu yemek daha mantıklı geliyor. 3-4 yıldır düz kaşar yemiyordum (sadece tost vb.) bunu tattıktan sonra işte dedim 10 yıl öncesinin kaşarı, full kalite. tadınca anlayacaksınız zaten
Vay be 250 den satıp arada 1 alana 1 bedavaysa yapılsn fahiş kâra bak muhtemelen tanesi max 100 tl den geliyor markete peh ....
Bu arada en kaliteli ve en degerli Kaşar ULUOVA dır Jarsey sütünden yapilir en degerli suttur özellikle kaymak yapiminda kullanilir kahvaltilik satan yerlerde bulunur 250 ila 300 tl paket fiyati 600gr özdilekteyim ve hepsiburadada var daha iyisi yok.
"değerli" tam olarak ne demek ? süt sitesi diye girdim, Çanakkale savaşından bahsediyor.
https://uluova.net
yukarda başka marka için fahiş kar demişsin, senin paylaştığın da aynı şeyi yapıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X