Şimdi Ara

Kasanın yan tarafını tamemen kapatan sticker arıyorum? Türkiye'de satan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resimdeki gibi kasanın yan tarafını komple kapatan oyun resmi olan sticker veya büyük boy Nvidia, Asus yazıları arıyorum.

Türkiye'de satan var mı? Biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım.
    Yurtdışında Amerika'da bu tarz etiket satanlar var diye biliyorum. Eğer Türkiye'de yoksa Amerikadan getirtmeyi düşünüyorum.
    Bir de kasaya yapıştığı zaman ileride kolaylıkla çıkabilecek, iz bırakmayan bişey olması lazım.

Bu tarz bir sticker'ın Fiyatı ne kadardır? Çok pahalı birşey olduğunu düşünmüyorum ama.

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.
    [simage][/simage]

• arycanda66 kullanıcısına yanıt
    Amerikaya kadar gitmeye gerek yok dostum. Büyük kırtasiyeler genelde az çok bu işlerle haşır neşirler onlar bastırabiliyor böyle arkası yapışkan resimleri. Bundan 2 sene önce ben 4-5 tane yaptırmıştım ve ucuzdu pek pahalı bir şey değildi. (tanesi 6-7 TL). Kolaylıkla çıkma durumunu bilemicem hani çıkartmak istersen çıktığı kadar çıkar gerisini kazırsın diye düşünüyorum.

Bu da benim kasanın şuan ki görüntüsü.

• quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

Amerikaya kadar gitmeye gerek yok dostum. Büyük kırtasiyeler genelde az çok bu işlerle haşır neşirler onlar bastırabiliyor böyle arkası yapışkan resimleri. Bundan 2 sene önce ben 4-5 tane yaptırmıştım ve ucuzdu pek pahalı bir şey değildi. (tanesi 6-7 TL). Kolaylıkla çıkma durumunu bilemicem hani çıkartmak istersen çıktığı kadar çıkar gerisini kazırsın diye düşünüyorum.

Bu da benim kasanın şuan ki görüntüsü.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
    Hımmmm... Peki sizin yaptırdığınız etiketin kağıdı nasıl hocam? Yani normal arkası yapışkanlı parlak fotoğraf kağıdına benzer bişey miydi?
    Bunların lisanslı satılanları biraz pahalı oluyor diye biliyorum ve kullandıkları kağıt farklı diye düşünüyorum.
    Dediğiniz gibi birkaç kırtasiye'ye sorayım bakalım.

Arkası yapışkanlı parlak fotograf kağıdı. Ellerinde olan kağıda basıp veriyorlar hocam boyunu felan sen söylüyorsun ayarlıyorlar orada ve kağıt öyle dandik bir kağıtta değil hocam klasik sticker kağıdı Lisans konusuna gelince pek araştırmadım hocam o konuyu ayrıca bunu forumdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine yaptırmıştım memnum da kaç yıl geçti sadece boşta olan kenarları biraz yıprandı onun haricinde taş gibi. Bu arada yapıştırırken dikkat etmek gerek hava kabarcıklarına anında kırışıyor sonra al başına belayı
  • quote:

Arkası yapışkanlı parlak fotograf kağıdı. Ellerinde olan kağıda basıp veriyorlar hocam boyunu felan sen söylüyorsun ayarlıyorlar orada ve kağıt öyle dandik bir kağıtta değil hocam klasik sticker kağıdı Lisans konusuna gelince pek araştırmadım hocam o konuyu ayrıca bunu forumdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine yaptırmıştım memnum da kaç yıl geçti sadece boşta olan kenarları biraz yıprandı onun haricinde taş gibi. Bu arada yapıştırırken dikkat etmek gerek hava kabarcıklarına anında kırışıyor sonra al başına belayı

o zaman sandığımdan daha kaliteli bir kağıda benziyor. sizin dediğinize göre.
    bu işi biraz daha araştırayım. Tekrar çok teşekkür ederim.
    normal de bende küçük boy kabartmalı sticker'lar var ama bu kağıt ve boyutu çok büyük. bendekiler intelin kutu içinden çıkan işlemci marka etiketlerinden. çok küçük bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arycanda66 -- 18 Mayıs 2015; 17:46:22 >

Aynen o elinizdeki intel stickerlarından hocam bende de var intel, razer felan dokununca verdikleri his kesinlikle aynı.

edit: yalnız hocam benim bahsettiklerim kabartmalı olmayan tarzdaki stickerlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovazZ -- 18 Mayıs 2015; 18:04:26 >
  • quote:

Aynen o elinizdeki intel stickerlarından hocam bende de var intel, razer felan dokununca verdikleri his kesinlikle aynı.

edit: yalnız hocam benim bahsettiklerim kabartmalı olmayan tarzdaki stickerlar.

o stickerlar da çok kaliteli oluyor evet.

bendekiler ise şöyle

örnek resimler:

https://yadi.sk/i/zbW5sZCfcMqWP

https://yadi.sk/i/i8RWJpeAaU4t8

https://yadi.sk/i/aOJaZp7LeUhLb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.