Şimdi Ara

Kasanın RGB Fanlarının Kabloları Nasıl Bağlanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Phanteks P400A RGB kasam var sistemi topladım herşey tamam bir fanların RGB'lerini anlamadım. D-RGB diye bir kablo vardı onu anakarttaki 3 pinli A-RGB yerine taktım anacak oynadığını görünce tekrar takayım dedim ancak elim kaydı ve pinler yamuldu :D. Ardından pinleri düzelttim kırılma falan yoktu sonra anakartın kutusundan bir kablo çıktı baktım bu RGB ile ilgili sonra kasada 3 pin erkek A-RGB kablosu olduğunu gördüm anacak kasada kız 3 pin yeri yoktu anakarttaki uzatmanın bir yeri dişi diğer yeri erkekti ancak erkek olan yer fanların kablolarındandı yani RGB 3-4 pinli bir uç değildi. Acaba yamulduğu için bozuldumu? Kasada fanlardan çıkan boşta kalan birkaç tane kablo var anacak dediğim gibi anakartta böyle biryer yok. Kasada bir erkek bir kız 3 pinlik A-RGB kablosu var erkek boşta kalıyor. Kasanın kağıdında da açık değil anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim... İyi forumlar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dostlarım bu kendi başıma çözdüğüm 3. konu. Nasıl mübarek bir forumsa yazmak yetiyor sorunları çözmek için!?
    Çözüm;
    Anakarttan çıkan bir kablo vardı tüm fan çıkışlarını birleştirip buna takınca çalışıyor. Kasadaki 3 pinli erkek ve dişi kablolar ne işe yarıyor çözmüş değilim. Çoklayıcı alınca onlarıda bağlıyacağım muhtemelen onlarda tuşun üzerindeki ışıklarla ilgili. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olmuştur umarım...

Not:
    Pinler kopmadıkça bozulmuyormuş ancak siz yinede dikkatli olun...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FANDA ÜÇ RENK KABLO NASIL?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.