1- Power Supply güç almıyor veya çalışmıyor olabilir. 2- Tuşta temassızlık olabilir. 3- İçinde güçle alakalı kablo takılmamış olabilir. 4- Fişe takmamış yada arka kısmındaki güç kablosunu takmamış olabilirsiniz.
anakart ile power tuşunun arasındaki kabloda temassızlık olabilir oraya bir bakın ve tekrar bize ulaşın lütfen
eğer anlıyorsanız resimdeki pinleri kontrol edin anakart üzerinde...
arctura
kullanıcısına yanıt
o kabloları çıkarıp geri takmıştım demek ki yanlış takmışım dün sistem departmanında çalışan birisine sormuştum sorunun orada olduğunu belirtti kabloları yanlış takmışsın dedi.
yaptığım yanlışı sizinde desteğinizle emin olmuş oldum akşama deneyeceğim kabloları çıkarıp düzgün bir şekilde yerlerine takacağım.
dün akşam çalıştırdım bilgisayarı. reset tuşu power tuşunun görevini görüyor. power tuşuda reset tuşunun görevini görüyor.
demek ki reset tuşu kablosu ile power tuşu kablosunun yerlerini yanlış takmışım.
yorumunuz için teşekkür ederim sağolun.
quote:
Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke
quote:
Orijinalden alıntı: bura_k
iyi günler forumdonanim üyeleri.
bilgisayarın usb2 ve 3 girişlerinde sorun yaşandı. 2 kez bilgiayarı açtım kapattım 3.de bu sorun halloldu ancak
bu sefer kasanın power tuşu çalışmıyor.
kasanın ve anakartın bilgileri aşağıdaki linkte sorun nerededir acaba?
kasa - COOLER MASTER HAF X 942 BLACK EDITION FULL TOWER
1- Power Supply güç almıyor veya çalışmıyor olabilir. 2- Tuşta temassızlık olabilir. 3- İçinde güçle alakalı kablo takılmamış olabilir. 4- Fişe takmamış yada arka kısmındaki güç kablosunu takmamış olabilirsiniz.
yorumun için teşekkürler. @arctura nın belirttiği yerde sorun akaşama yapacağım inş.
yardım için sağolasın.
kardeş yardımın için çok çok teşekkür ederim @arctura nın belirttiği yerde sorun akşama düzelteceğim inş.