Şimdi Ara

Kasanın arkasındaki led ışığı?|MSI 990FXA-GD80|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi yeni toplattım fakat sorunlarım bitmedi.

anakartımın modeli MSI 990FXA-GD80 arkasında(cmos yazısının altında) yeşil bir parça var kırmızı yanıyor. Bu normal mi arkadaşlar?
    Anakartın incelemesinde şöyle bir cümle var.

bununla alakalı olabilir mi yani bi arıza durumu var mıdır?

"Anakartın başlangıçtaki durumunu görebilmemiz için bir tane de LED dijital gösterge, kart üzerüne konumlandırılmış durumda. Normal şartlarda çok da işimize yaramayacak olan bu gösterge, hız aşırma esnasında veya kasa bileşenlerinden herhangi biri bozulduğunda çok güzel iş görüyor."

edit: nasıl olduysa bilmiyorum klavyenin kablosu kopmuş, pinleri portta kalmıştı bugün.. evdekiler klavye bozulunca birşeyler yapmaya çalışınca olmuş belli ki. eve geldiğimde kasa kapalı olduğu halde ön panelde mavi ışık yanıp sönüyordu. bu parça ışığı da bu yüzden yanıyor olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birce -- 25 Eylül 2012; 19:00:21 >

• Cevap yok mu ?
  • yanlıs bılgılendırme olmasın ama o karttakı ısıklar anakart bılgılendırme ısıgı dıye gecıyor muhtemelen klavyen yuzunden yanıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

yanlıs bılgılendırme olmasın ama o karttakı ısıklar anakart bılgılendırme ısıgı dıye gecıyor muhtemelen klavyen yuzunden yanıyorlardır.

cevap için teşekkürler

ps/2 portuna başka bir klavye taktım şuan çalışıyor hiçbir sorun yok. klavyen yüzünden derken port bozuktur demek mi istedin?
    birde anakartı aldığım yerden sorsam bilgi edinebilir miyim?
  • en saglıklı bılgıyı aldıgın yerden ogrenebılırsın.Klavyen yuzunden derken klavyenın bozuk oldugunu sana soyluyor demek ıstedım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.