Şimdi Ara

Kasanın arkasında ki USB girişleri çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha düne kadar çalışıyordu bugün çalışmıyor . Ön taraftakiler çalışıyor ama. Sorun ney anlamadım. Birazdan içini açıp kabloları çıkarıp tekrar takıcağım ama olmazsa ne yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Selam, Aygit yoneticisinden usb kok gibi birseylerde unlem mi cikti, duran kasada kablolarda sorun olmaz gibi. @C4N-LeqnD
  • quote:

Orijinalden alıntı: eburaklevent

Hocam Selam, Aygit yoneticisinden usb kok gibi birseylerde unlem mi cikti, duran kasada kablolarda sorun olmaz gibi. @C4N-LeqnD

aynen hocam kasada sorun yok, pc ingilizce fakat usb ile ilgili birşey yok, fakat şöyle birşey var

• Hocam, baska bir alet takmadiysan bu usblerin olabilir. Guncellemeyi dener misin? Usb kok hub mis bahsettigim, ing usb root hub, bence internette bir ara driver olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: eburaklevent

Hocam, baska bir alet takmadiysan bu usblerin olabilir. Guncellemeyi dener misin? Usb kok hub mis bahsettigim, ing usb root hub, bence internette bir ara driver olarak

hocam şöyle birşey buldum ,

• Benimde laptopta sadece tek giris calisiyor takip edeyim konuyu.

• Bi yardım etseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tanımsız aygıtın kimliği öğrenmek için ; sürücüsünü bulmak istediğin donanımı aygıt yöneticisinde seçip sağ tık özellikler / ayrıntılar sekmesi / özellik /donanım kimliklerini seç değerlerde en üstteki donanım kimliğini kopyala siteye yapıştırhttp://devid.info/tr/search?text=root%5CVMUSBCONNECTOR donanımın ne olduğunu bulduktan sonra sürücüsünü indirebilirsin
  • olmadı malesef.durduk yere gitti usb'ler kafayı yiyeceğim evde
  • sorun hala devam ediyor.dvd-rom da çalışmıyor.Nasıl format atabilirim ben bilgisayara ?
  • Eğer chipset sürücüsü kurulu değilse chipset sürücüsünü kurun, eğer chipset sürücü kurulu durumdaysa chipset sürücüsünü kaldırıp yeniden kurun.

Sorun yine devam edecek olursa USB ile bağlı bulunan (mouse, klavye, yazıcı, webcam, vb..) tüm bileşenleri çıkarın ve devamında ;

Bilgisayarım 'a sağ tıklayıp ->Yönet -> Aygıt Yöneticisi

altından Universal Serial Bus Controllers altında yer alan tüm USB bileşenlerini tek tek seçip, sağ tuş ile Kaldır deyin. USB bileşenlerin tamamını kaldırdıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sistem yeniden başlatıldıktan sonra USB bileşenleri sistem tarafından otomatik olarak tanınacaktır sonrasında ise USB ile bağlı olan cihazlarınızı takıp çalıştırmayı deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.