Şimdi Ara

kasamda 3 Hdd 1 Ssd var yavaşlar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar normalde 1 tane 320 gb hdd (298 gözükütor)+1 tane de 160 gb var(148 gözüküyor)
    ben 1 yıldır bu iki hdd yi kullanıyordum ama arkadaşım dün bana kullanmadığı bir kasa hediye etti bende bu kasanın içindeki 1 tane 400 gb hdd (39 gözüküyor) + tane de 80 gb ssd(35,3 gözüküyor) ben bu 4ünü biirlikte kullanıyorum birgisayar biraz açılışta hızlandı ama gelecekte daha da yavaşlar mı veya sorun olurmu ?
    not:400 gb hdd içi bom boş ve 80 gb olan ssd de boş bunları doldurunca yavvaşlar mı ?

• up
  • son kez up yardım
  • sistem ssd üstünde kuruluysa bir şey olmaz
    sistem ssdde ve ssd dolarsa yavaşlar fazlalığı hddlere aktarırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kromatit -- 29 Mart 2015; 14:50:23 >
  • hocam ssd dün geldi dedim ama dikkat etmemişsiniz herhalde şuan sistem 160 gb olan hdd de diğer 320 gb olanın hepsini oyun için kullanıcam oyun dışında bir şey kalmayacak işte benim sorum 400 gb hdd ve 80 gb ssd bilgisayarı hızlandırdı biraz ama ben bu 2 depolama yerini de kullanırsam tekrar yavaşlar mı yoksa eskisinden daha öı kötü hale gelir
  • Sistemi ssdye kur daha da hizlansin ama ssdyi doldurma
    boyutlara bakilirsa hddler eski zamanla yavaslayacak
    Ayrica hafizasi dolan telefon dahil her sey yavaslar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam hocam teşekkürler kuracağım önerdiğiniz bir işletim sitemi var mı ? bana göre en iyisi win 8.1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Win 8.1 kur yine
  • hocam hddler ve ssd ler ısınmış biraz sorun mu var ?
    ve jumper ayarını nasıl yapabilirim-jumper ile ilgili olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.