Şimdi Ara

Kasada sessizlik yardımı varsa tabi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben kasamdaki sesten rahatsız oluyorum aşırı derece yanlış anlamayın fanlar sesli değil fan sesi duyulmuyor hava akımının sesinden bahsediyorum bu nasıl engellenir bileniniz varsa yardım etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: pctechnic01

arkadaşlar ben kasamdaki sesten rahatsız oluyorum aşırı derece yanlış anlamayın fanlar sesli değil fan sesi duyulmuyor hava akımının sesinden bahsediyorum bu nasıl engellenir bileniniz varsa yardım etsin

5 volta dusur bı kac fan daha bagla hava akısı ıyı olur 5 volt verdıgın zaman voltajı dusucek ve hızlı donen fanın hava akısı azalcagı ıcın bı kac fan daha baglayıp 5 volta calıstır
  • hava akımın ses yapmasından dolayı sessiz fanları çıkarıp (ki anladığımız kadarı ile sessiz) yerine daha düşük devirli fanlar alabilirsin, olmadı samed 61 dediği gibi voltajlarla oynayıp voltajı dolayı sı ile devri düşürebilirsin...sormak istediğim sessiz dediğin sistemde ısı değerleri nedir ? daha aşağı çekilmesinde mahsur varmı yokmu onu bilmek önemli..
  • quote:

arkadaşlar ben kasamdaki sesten rahatsız oluyorum aşırı derece yanlış anlamayın fanlar sesli değil fan sesi duyulmuyor hava akımının sesinden bahsediyorum bu nasıl engellenir bileniniz varsa yardım etsin

he bıde soyle bı durum var yazdıgından gozden kacırmısım sen hava akımındakı ruzgar sesınden sessız oluyorsun daha cok sessız bır kasa ıstıyorsan fanlarının onundak ızgaraları kes fanın arkasıda onude acık olsun o zaman hava akımı sırasınad hava hıc bı yere carpmıcagı ıcın hava akım sesı olmıcaktır...egerkı ole bı kasan varsa 5 voltada dusurdun zaman deme keyfıne

• quote:

Orijinalden alıntı: samed61

quote:

he bıde soyle bı durum var yazdıgından gozden kacırmısım sen hava akımındakı ruzgar sesınden sessız oluyorsun daha cok sessız bır kasa ıstıyorsan fanlarının onundak ızgaraları kes fanın arkasıda onude acık olsun o zaman hava akımı sırasınad hava hıc bı yere carpmıcagı ıcın hava akım sesı olmıcaktır...egerkı ole bı kasan varsa 5 voltada dusurdun zaman deme keyfıne

Benim taktik Ama kestiğiniz yeri iyice düzeltim yuvarlamazsanız o çentiklerde hava türbülansa falan uğruyo herhalde daha çok rüzgar sesi gelir

• arkdaşlar sistemim çalışma sıcaklıgı

işlemci 62 ile 65 derece arası değişiyor ki normal çalışma sıcaklığı bu

harddisklar 35 derece

ekran kartı 35 ile 45 arası değişiyor fanlarım zaten 5 voltta çalışıyor ve önündeki ızgaraları tabikide ilk aldığım gün kestim buna ragmen rüzgar sesi oluyor malesef gece odada uyunmuyor yani o yüzden diyorum rüzgar sesini engellemek zor benim gibi kulakları rahatsız olan birisi için normalden biraz daha fazla duyuyorum sesleri arkdaşlarım bana kasanın normal ses te çalışıyor dediği yerde benim beynimde çınlıyor rüzgar sesi o yüzden sessiz bir sogutma şekli arıyorum ama nasıl o da olmasa legtop alacam artık mac book pro bir tane ne ısınma ne de se var mış
  • quote:

arkdaşlar sistemim çalışma sıcaklıgı

harddisklar 35 derece

ekran kartı 35 ile 45 arası değişiyor fanlarım zaten 5 voltta çalışıyor ve önündeki ızgaraları tabikide ilk aldığım gün kestim buna ragmen rüzgar sesi oluyor malesef gece odada uyunmuyor yani o yüzden diyorum rüzgar sesini engellemek zor benim gibi kulakları rahatsız olan birisi için normalden biraz daha fazla duyuyorum sesleri arkdaşlarım bana kasanın normal ses te çalışıyor dediği yerde benim beynimde çınlıyor rüzgar sesi o yüzden sessiz bir sogutma şekli arıyorum ama nasıl o da olmasa legtop alacam artık mac book pro bir tane ne ısınma ne de se var mış

Başka bir projemi daha söyleyeyim o zaman.
    Aklımdan geçen şubenim;
    Balkonlu bi odaya geçeceğim(kardeşim o odada kalıyor kısmetse yazın elenicek ve oda bana kalacak
    PC masasını balkon duvarına yakın bi yere çekeceğim.
    Duvara bitane geniş bi delik kabloların geçebileceği kadar.
    Sonrası kolay. uzun DVI kablo zaten kablosuz klavye mouse kullanıyorum ama seninki kablosuz değilse usb uzatma kablo alabilirisin.
    ayrıyetten PC nin on-off düğmesine ikitane kablo ekleyip pc masaya portatif bi start düğmesi
    Ayrıyetten 2 tane bi ucu dişi bi ucu erkek usb uzatma kablosu masanın üstüne gelecek şekilde güzel bi yer ayarlıyoruz.(USB çoğaltıcılarda olabilir. Hani şu şekilli duranlar var ya ondan)
    Bide balkonda kalan kasaya güzel bi muhafaza yaptın mı dadından yenmez işte...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu olayı bu kadar önemli mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkdaşlar sistemim çalışma sıcaklıgı

harddisklar 35 derece

hocam seni çok iyi anladım sende benim gibi rahatsızsın ses konusunda kesiysen ve 5 voltta çalışıyorsa maddi açıdan iyiysen ince fan al gene 5 voltta çalıştır eger maddi durumum yok diyorsan...git birtane tüfekçiye tüfek yağı al sprey sonra fanlarının kanatlarındaki tozu balansı bozmıcak sekılde yumusak bı sekılde temizle ve arkasında tıpası vardır %80 onu sök fanı oraya toplu ıgneyle ordakı tzları topla ve fanını calısıtırıp spreyle bı kac kere bas anlarsın fanın rahatladıgnın bıde oyle dene..senın sıkıntı bellı fanların omru bıtmı

• @ samed 61

arkadaşım benim fanımdan dönüş sesi çıkmıyor fanlarım sessiz demiştim ben rüzgar sesinden rahatsız oluyorum demek istedim fanların herbirine 50 tl para harcadım ben yaw ne eskisi daha 1 ay anca oldu fanın çalışma sesi hiç yok ben rüazgar sesinden kurtulmak istiyorum demiştimki başka odaya koymak daha mantıklı geldi

@vombatros arkadaşın dediği gibi

ama oda bizim evde mevcut değil işte şans :(
  • quote:

@ samed 61

arkadaşım benim fanımdan dönüş sesi çıkmıyor fanlarım sessiz demiştim ben rüzgar sesinden rahatsız oluyorum demek istedim fanların herbirine 50 tl para harcadım ben yaw ne eskisi daha 1 ay anca oldu fanın çalışma sesi hiç yok ben rüazgar sesinden kurtulmak istiyorum demiştimki başka odaya koymak daha mantıklı geldi

@vombatros arkadaşın dediği gibi

ama oda bizim evde mevcut değil işte şans :(

ben sadec fıkır verım dedım...ruzgar sesınıde 5 voltla çözeceksın yuksek devır dondugu ıcın sogutması ıyıdır ve ruzgar sesı yapa ver 5 voltu bıseycıgı kalmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.