Şimdi Ara

Kasa ve ses sistemi mod ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar böyle bir pc kasam ve ses sistemim var bunlara nasıl bir mod yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiye kdar yaptığım kasann yanlarına bağladığım ledler oldu, müzik ritmine göre yanıyorlardı ama onlarda yanmıyor artık =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2444 -- 9 Temmuz 2009; 17:50:55 >

• yok mu hiç bir sey :o
  • mod işi hayal işi kimsenin fikri ile olucak iş deil biz sadece yaptıktan sonra hatalrını yada önerelerimizi sana sunuyoruz !!!
  • kasayı sevdıgın bı renge boya.uv veya ledlı fan sag yan kapak ve on tarafa(hıc olmadı spreyle kırmızıya(kırmızı ve sıyah acayıp uyumlu duruyo) boya.) uv veya neon lamba kasa ıcıne.ımkanın varsa yan kapagı kesıp plexı tak.plexı ye fılm de cekebılırsın.kasa ıcı kabloları kasanın sol yanına (sol kapagın altına) gızle hem hava akımı da artmıs olur.yanı kısaca forumdakı modlu kasalar sana bı ılham verecektır
  • internetten araştır farklı sitelerde farklı modları incele beğendiğin ve ben bunu yaparım dediğin modu yap
  • forumda hep bakıyorm böyle modlara ilgimide çekiyo , ilginiz için tesekkurlr
  • Herkesin yaptıgından farklı kendi fikrinle bişiler yapmaya çalışırsan güzel bişi ortaya cıkacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus 1 ses sistemi sorunu
    2 yıl önce açıldı
    UPS VE SES SİSTEMİ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @ wertyu361

söylemiş zaten biz sana hatalarını söyleyeceğiz sen tasarlayacaksın biz beğeneceğiz
  • Dostum Bak bende anfiden bozma mod yaptım bir bak istersen.aklına bir fikir gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.