Şimdi Ara

Kasa ve Psu tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, kuzey köprüsü bozulan notebookum yerine bu sefer masaüstü toplamak istiyorum. Aşağıdaki gibi bir sistem düşünüyorum ancak ileride işlemci ve gpu yükseltmeleri duşünüyorum. Ekran kartı , ram ve işlemciyi amerikaya giden arkadaşımdan getirmesini istedim ancak bavulundaki yere bağlı biraz durum. Rami getirir ancak ekran kartı ve işlemci konusunda emin değilim. Öyle olursa buraya kargolamasını isteyeceğim hediye paketi ile. Bu durumda vergiden kaçmış olunduğunu okumuştum ancak bu konuda tecrübesi olanlar varsa fikirlerinizi belirtir misiniz? En kötü durumda amazondan kendim sipariş vereceğim. Öneri ve yorumlarınıza açığım sistem konusunda.

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ( OC düşünüyorum)

İşlemci soğutucu : stock kullanmayı düşünüyorum çok aşırı bir aşırtma yapılmadığı takdirde sorun yaratmayacağını okudum. Ancak bahsettiğim gibi yer sorunu olduğundan arkadaşım stock soğutucuyu birakıp sadece işlemciyi getirirse düşünebilirim.

GPU : AMD Rx 580 8gb (xfx 8gb gts black edition)
    ANAKART: MSI B450 Tomahawk

Ram: Gskill Ripjaws DDR4 3000 mhz 2x8gb

PSU: (Önerilere açığım karar veremedim bu konuda 650 veya 750 w 80+ bronze üzeri düşünüyorum) bütçe 600e kadar

Kasa: önerilere açiğım karar veremedim. Ancak rgbden tiksiniyorum. Olmamasını tercih ederim. Pek bi beklentim yok yani düzgün soğutma dışında. Bütçe 400e kadar.

Ssd: samsung 840 evo 120 gb ( hali hazırda var)

Hdd: 1tb western digital( hali hazırda var)

Ekran: bu konuda bilgim zayıf ancak freesync ve 75hz ve üstü istiyorum. Bütçe 1000 tlye kadar. 144 olsun takıntım.yok veya 5 ms sorun sorun yaratmaz.

"AMD Ryzen 5 2600 Processor with Wraith Stealth Cooler - YD2600BBAFBOX işlemci " 165 dolar

"XFX Radeon RX 580 GTS Black Edition 1425MHz OC+, 8GB GDDR5, VR Ready, Dual BIOS, 3xDP HDMI DVI, AMD Graphics Card (RX-580P8DBD6) GPU " 229 dolar

" anakart " 787 lira

"G.Skill Ripjaws V Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin SDRAM DDR4 3000 (PC4 24000) Intel Z170 Memory Kit F4-3000C15D-16GVKB RAM " 120 dolar

Ayrıca işlemci olarak amd isteme sebebim 3xxx serisine daha sonra geçiş yapmak istemem. Ve buna uygun anakart almak istiyorum. Muadili i5 8400e göre hem daha ucuz hem de overclock ile daha iyi performans verdiğini gördüm bakınırken bu nedenle 2600de karar kıldım. Şimdiden teşekkürler yorumlarıniz için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ekran kartini sapphire rx580 nitro + öneririm daha uygun fiyatli performans olarak da nitro+ serisini daha iyi biliyorum diger kartlara göre

Monitör olarak hepsiburada bu ürün var

LG mp59-g 27 inch

5ms ips panel freesync 75hz 1068tl

Bu ozelliklerde en uygun fiyatlı monitör bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaru.sti -- 23 Ocak 2019; 23:19:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subaru.sti kullanıcısına yanıt
    Nitro + hakkında çok iyi şeyler okudum ancak arada 50 dolar fark olunca xfx hakkında da kötü şeyler duyunca onu tercih etmiştim. Saat hızları da yakın. Soğutma değer mi o farka bilemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu takipteyim.

ASUS TUF B450-PLUS GAMING AMD B450 Soket AM4 Ryzen™ DDR4 3200 ve AMD Ryzen 5 2600x satın aldım. Şuan bu ikisi için uygun bir kasa ve psu araştırıyorum.

Ekran kartı tercihim de RX 580 olacak büyük ihtimalle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.