Şimdi Ara

Kasa Toplandı Son Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI : 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

AMD : FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci

GSKILL : 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

COolER MASTER :RC-K380 600W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

SEAGATE : 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

SAPPHIRE : hd7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI

DVD-RW :ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

KASA FANI :XILENCE 120MM 10 (Arka taraf için)

Kasa Fanı: Xilence 120 mm Kırmızı Ledli kasa fanı

Fiyat: 1650-1700 arası

Arkadaşlar kasanın son hali bu. Bu hafta sonu alıcam, indirim geçerliyse yarın akşamda alabilirim

Sistem hakkındaki son yorumlarınızı bekliyorum. Topladıktan sonra yapcak çok bişi kalmayacak çünkü geriye.

Olumlu/Olumsuz Yorumlarınızı bekliyorum, tecrübeleriniz benim için kıymetli. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kancalodi

MSI : 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

Arkadaşlar kasanın son hali bu. Bu hafta sonu alıcam, indirim geçerliyse yarın akşamda alabilirim

Sistem hakkındaki son yorumlarınızı bekliyorum. Topladıktan sonra yapcak çok bişi kalmayacak çünkü geriye.

Olumlu/Olumsuz Yorumlarınızı bekliyorum, tecrübeleriniz benim için kıymetli. Teşekkür ederim.

Bütçe bu kadar ise,bundan iyisi olmaz.
    sadece kasaya yarın öbürgün ,120 mm lik bi soğutucu takayım dersen takamazsın.

• hımm 120mm lik soğutucu ne gibi durumlarda elzem? ya da bunu takamadım diyelim, baska bir aparatla o açığı kapatamam mı ?
  • benim için en önemli ölçütlerden birisi de sistemin her parçasıyla upgrade edilebilir olması bu bağlamda ifadeniz dikkatimi çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kancalodi -- 4 Temmuz 2013; 21:11:44 >
  • quote:

Sistemi sanırım ben önermişim sana.. Ama yine kendi hatalarımı düzeltmek isitiyorum:)

İleride işlemci soğutucu alacaksan, RAM'leri değiştirmelisin.. bunlar olabilir:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cml8gx3m2a1600c9-8gb-%282x4gb%29-vengeance-lowprofile-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=59069

O kasadan da vazgeçtim, çok şikayet gelmeye başladı onun hakkında.. bazı kusurları da var.. Onu da değiştirelim:

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011023-550vs-carbide-serisi%E2%84%A2-200r-550w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=65708

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    psu su 550 w diyor daha düşük, bu da bir sıkıntı yaratmasın? benim kasaya ne gibi eleştiriler var kusurları nelerdir?
  • quote:

psu su 550 w diyor daha düşük, bu da bir sıkıntı yaratmasın? benim kasaya ne gibi eleştiriler var kusurları nelerdir?

Kasada 504 Watt kombine güç verebilen iyi bir PSU var.. OC yapmazsan bir süre yetecektir.. Daha iyi kasalarda, eğer Vatan'dan alacaksan fiyat çok artıyor.. O yüzden en uygunu yine bu kasa olacaktır.. OC yapmaya karar verdiğinde sadece PSU takviyesi ile yoluna devam edebilirsin..

Malzem kalitesi, CPU soğutucu için yeterli alanı olmaması, kasada yeterli fan ve egzos çıkış fanı olmaması gibi, bunlar yeterli zaten.. 250 - 255 liraya satılan bir kasada böyle kusurlar olmamalı bana göre..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cmaster 212x-evo, Cooler master k380 kasaya tam olarak sığıyor. Kasanın psu oldukça iyi tavsiye ederim. Ayrıca ilerde 212x-evo gibi işlemci soğutucu alacaksan gskille ile sıkıntısız kullanırsın.
    tamam diğer arkadaşlarda kasa değişikliğine katılıyorlar ise değiştirelim. Kimse yorum yapmassa tabiki sizin dedıgınızı yapıcam:)

Peki ram ler için olan eleştirileriniz neden?
  • quote:

tamam diğer arkadaşlarda kasa değişikliğine katılıyorlar ise değiştirelim. Kimse yorum yapmassa tabiki sizin dedıgınızı yapıcam:)

Peki ram ler için olan eleştirileriniz neden?

Büyük bir soğutucu takarsan RAM'lerin uzantılarının engel çıkarma ihitmali var.. Ayrıca kasada boşta duran bir kablo varsa ona da dolanabilir.. Ama risk almak istiyorsan sen bilirsin:)
    Cmaster 212x-evo arkadaşın ediği bu soğutucu için güzel yorumlar var. Bu soğutucu tam sığınıyorsa olabilir mi?
  • quote:

Cmaster 212x-evo arkadaşın ediği bu soğutucu için güzel yorumlar var. Bu soğutucu tam sığınıyorsa olabilir mi?

Sen kasadan vazgeçmeyeceksin sanırım.. Tamam, al ozaman kardeşim.. Ama listeye eklediğim Xilence fanları da almayı sakın ihmal etme.. 250 lira verip de tek fan çıkınca sövmeye başlarsın sonra..
    yok dostum ön yargım yok değiştirebiliriz sadece tartışıyoruz. Şimdi ben de o 2 tane fanı soracaktım:) demek ki onlar şartmış onları alıyoruz:) zaten en ucuz parcalar onlar pintilik etmeyelım zaten sessizde calısıyorlarmış:)
  • quote:

yok dostum ön yargım yok değiştirebiliriz sadece tartışıyoruz. Şimdi ben de o 2 tane fanı soracaktım:) demek ki onlar şartmış onları alıyoruz:) zaten en ucuz parcalar onlar pintilik etmeyelım zaten sessizde calısıyorlarmış:)

Tamam değiştirmene gerek yok arkadaşım.. Kasa iyi aslında.. ama fiyatına göre bu göze batan kusurları olmaması gerekiyordu:)
    overclock yapmassam soğutucuya ihtiyacım olmaz sanırım ? overclock yapmadan şu meşhur son oyunları iyi bir performans ile oynayabilir miyim?
    Bu arada dedıgın gıbı onca para veriyoruz(bana göre onca baskasına göre normal olabilir) eğer kusurları varsa değiştirebiliriz:) ben algılayıp yorumlayamadıgım ıcın sızlere soruyorum :)
  • quote:

Sığmıyor, bırak şu kasayı.
  • peki o parçalara göre sizin kasa öneriniz nedir
  • quote:

overclock yapmassam soğutucuya ihtiyacım olmaz sanırım ? overclock yapmadan şu meşhur son oyunları iyi bir performans ile oynayabilir miyim?
    Bu arada dedıgın gıbı onca para veriyoruz(bana göre onca baskasına göre normal olabilir) eğer kusurları varsa değiştirebiliriz:) ben algılayıp yorumlayamadıgım ıcın sızlere soruyorum :)

OC yapmasan da işlemcinin ısınma ve fanının ses yapması gibi sorunlar görülebilir.. yine de almak istemiyorsan sen bilirsin kardeşim.. :)
  • quote:

Bence gayet iyi olmuş ama , bilemedim . AMD ci Arcues bir de sen bakıver @Arcues

Ooo hocam , CPU Fan almalısın . AMD nin stok fanı çok ses çıkarıyor. Kafan şişer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taurnil Calafalas -- 4 Temmuz 2013; 22:50:51 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.