Şimdi Ara

KASA TOPLAMA YARDIM SİSTEM DEĞİŞTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kısık bütçeyle kasa topluyorum.Ekstra 250-300 tlye ikinci el bir ekran kartı alıcam.Hdd olayı bende düşünmenize gerek yok.Anakart vs işte ikinci el al gibi bir şansım yok çünkü kredi kartına taksitle alıcam.Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

İyi forumlar

ESKİ SİSTEM

YENİ SİSTEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafettanozgur -- 16 Ekim 2016; 18:18:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ramleri bulabildiğiniz en ucuzunu alabilirsiniz. 2x4 gb yerine tek modül 8 gb alırsanız daha uyguna bulabilirsiniz.
    Kasadaki psu alacağınız ekran kartını besleyemebilir. Ya daha iyi güç kaynağına sahip bir kasa alın ya da ekran kartını alırken çok dikkat edin.
  • işlemci ve anakart bendekinin aynısı usb 3.1 ile 8 dakkada w10 kurulumu bitirdi.Sistemimde ssd mevcut .corshair force le serisi 560 530 du galiba oldukça performanslı ssd öneririm. işlemci boşta 25 derece stok fan ile anakartda 30 civarı masa üstünde çalışmakta. işlemci ve anakart tam bir fiyat performans aldığınızda bios update tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poison Well

Ramleri bulabildiğiniz en ucuzunu alabilirsiniz. 2x4 gb yerine tek modül 8 gb alırsanız daha uyguna bulabilirsiniz.
    Kasadaki psu alacağınız ekran kartını besleyemebilir. Ya daha iyi güç kaynağına sahip bir kasa alın ya da ekran kartını alırken çok dikkat edin.

Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
    Yorumunuzu dikkate alıyorum tekrar gözden geçiricem kasa fanı benimde çok aklıma yatmamıstı sizin yorumunuzlu beraber kesinlikle yükselticem.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOKHANBABAMJ

işlemci ve anakart bendekinin aynısı usb 3.1 ile 8 dakkada w10 kurulumu bitirdi.Sistemimde ssd mevcut .corshair force le serisi 560 530 du galiba oldukça performanslı ssd öneririm. işlemci boşta 25 derece stok fan ile anakartda 30 civarı masa üstünde çalışmakta. işlemci ve anakart tam bir fiyat performans aldığınızda bios update tavsiye ederim

Hocam öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Tam bir intel cahiliyim nası olur diye merak ediyordum yorumunuzlu hedefi tam 12den vurdunuz yüreğime su serptiniz

• GOKHANBABAMJ kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorum olacaktı işlemci fiyatı çok uygun olduğu için kafam azıcık karıştı.GTA V gibi iyi sistem özellikleri isteyen bir oyunu bu işlemci hangi ayarlarda oynatır.
    ( 600 700 liralık ) bi ekran kartı alıcam 250 300 e bunu göz önünde bulundurabilirsin.
  • rafettanozgur kullanıcısına yanıt
    Ben cevap vereyim. Gta 5 iyi bir işlemci isteyen oyunlardan. Çok iyi performans beklemeyin zira i3 6100 bile zaman zaman yetersiz kalıyor RX470 ile kullanıldığında.
  • quote:

Ben cevap vereyim. Gta 5 iyi bir işlemci isteyen oyunlardan. Çok iyi performans beklemeyin zira i3 6100 bile zaman zaman yetersiz kalıyor RX470 ile kullanıldığında.

Hocam attığım yorumdan sonra bende biraz araştırma yaptım sonuç olarak dediğiniz yere çıktım.Şuan 2. el Zotac GTX660 GDDR5 2GB 192Bit ekran kartını alıcam(Yakın tarihde daha iyisine denk gelmezsem).300 liraya kadarda 2. el bi işlemci almayı düşünüyorum.İ3 6100 e denk gelecegime inanıyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-zotac-gtx-660-full-kutulu-350804170/detay

Bahsettiğiniz kart hakkında bilgim yok. Ancak i3 6100, h110m chipsetli bir anakart, 8gb ddr4 bellek doğru tercih olacaktır bence. Ancak alacağınız ekran kartının çekeceği güce dikkat etmenizde fayda var. Almayı düşündüğünüz kasanın içindeki güç kaynağı kalitesiz bir ürün ve alacağınız eski nesil bir ekran kartını besleyememe ihtimali çok yüksek. Tavsiyem ikinci el kaliteli bir kasa+psu almanız yönünde.

• quote:

Bahsettiğiniz kart hakkında bilgim yok. Ancak i3 6100, h110m chipsetli bir anakart, 8gb ddr4 bellek doğru tercih olacaktır bence. Ancak alacağınız ekran kartının çekeceği güce dikkat etmenizde fayda var. Almayı düşündüğünüz kasanın içindeki güç kaynağı kalitesiz bir ürün ve alacağınız eski nesil bir ekran kartını besleyememe ihtimali çok yüksek. Tavsiyem ikinci el kaliteli bir kasa+psu almanız yönünde.

Hocam inanırmısınız 300-400 fazla veremediğimden dolayı beynim çorba oldu.En son boşvericem her şeyi apu toplucam :).500 w sağlam kasaları göz önünde bulundurucam hocam sağolun.
    O zaman imkanınız varsa yıl sonunu bekleyin derim. Hem biraz daha birikim yapmış olursunuz hem de yeni nesil amd işlemcilerin çıkacağı konuşuluyor. Bakarsınız apu'lar da ucuzlar.
  • SLM anda Intel Core i3 6098P kullanıyorum 440 tl fiyatı var düşünebilirsiniz.Ekran kartı olarak da gtx 660 2.el yerine,gtx 750ti veya r7 360 düşünebilirsiniz.bunlarıda kullandım tavsiye ederim fps değerleri gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.