Şimdi Ara

kasa toplama yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze selamlar....öncelikle şunu belirteyim elektronikle aram baya iyidir fakat anakart işlemci ram gibi konularda biraz zayıfım yani hangi karta hangi ram işlemci uyar gibi bilgim yok onedenle bana 500tl ye işlemci ram anakart ekran kartı harddisk powersupply ne önerirsiniz...amacım şu şimdiki bilgisayarım baya düşük hl2dm oyununda baya donuyor bu oyunu hiç takılmasız oynatsın başka bişiy istemiyorum..bilgilendirirseniz sevinirim...iyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: arsgtc

herkeze selamlar....öncelikle şunu belirteyim elektronikle aram baya iyidir fakat anakart işlemci ram gibi konularda biraz zayıfım yani hangi karta hangi ram işlemci uyar gibi bilgim yok onedenle bana 500tl ye işlemci ram anakart ekran kartı harddisk powersupply ne önerirsiniz...amacım şu şimdiki bilgisayarım baya düşük hl2dm oyununda baya donuyor bu oyunu hiç takılmasız oynatsın başka bişiy istemiyorum..bilgilendirirseniz sevinirim...iyi forumlar..

500 TL ile bu dediklerinizi zaten sıfır alamazsınız.
    İkinci ellere bakın derim.

Oyunu hiç bilmiyorum. Oyunla alakam pek yoktur zaten.
    Gerekenler olarak 2.4 Ghz CPU, 512 MB Ram, DirectX9 video card görünüyor.

Günümüz için oldukça düşük bir ihtiyaç.
    İkinci elden toplayacağınız isitem işinizi rahat görebilir.

Veya ucuz APU sistemi de bakabilirsiniz.

• quote:

herkeze selamlar....öncelikle şunu belirteyim elektronikle aram baya iyidir fakat anakart işlemci ram gibi konularda biraz zayıfım yani hangi karta hangi ram işlemci uyar gibi bilgim yok onedenle bana 500tl ye işlemci ram anakart ekran kartı harddisk powersupply ne önerirsiniz...amacım şu şimdiki bilgisayarım baya düşük hl2dm oyununda baya donuyor bu oyunu hiç takılmasız oynatsın başka bişiy istemiyorum..bilgilendirirseniz sevinirim...iyi forumlar..

İşlemci: Intel Pentium G2030 Soket 1155

Anakart: MSI H61M-P31/W8 Soket 1155

RAM:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-hi-level-4gb-sogutuculu-tek-parca-4gb-136924034/detay

Ekran Kartı: Powercolor HD 5670 GDDR3 1 GB 128 Bit DX 11

Hard Disk:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-seagate-masa-ustu-sata-hdd-320gb-75-tl-141578611/detay

Kasa+PSU: Everest 706B 350 Watt MidT ATX Siyah

TOPLAM: 560 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Vatan'dan toplandı..

• Teşekkürler... Melikulupınar Angelmax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsgtc -- 7 Kasım 2013; 22:25:32 >
  • quote:

Teşekkürler... Melikulupınar Angelmax

Bir şey değil arkadaşım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.