Şimdi Ara

Kasa Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan Cooler Master HAF 912 kasa kullanıyorum bir zamanların efsanesi ama artık gözüme hiç hoş görünmemeye başladı. Kasamı değiştirmek istiyorum fakat o kadar çok çeşit var hangi birini almalıyım hangisinin fanları kalitelidir malzemesi kalitelidir bilemiyorum. Thermaltake core p3 kasasını inceledim hoş göründü gözüme ama kullananlardan yorum hiç göremedim. Bütçe olarak 1.500 tl ye kadar çıkabilirim. Odam turuncu,gri ve beyaz konseptli fakat bu renklerde bir kasa bulamadım. En kötü gri veya beyaz düşünüyorum. Teşekkürler

• İsteklerinize yanıt verebilecek modelimiz H500P sanırım. Hem beyaz hemde gri renk seçeneği bulunuyor. İster mesh ister akrilik ön panel siparişi verebilirsiniz. RGB aydınlatması ile dilediğiniz rengi ayarlayabilirsiniz. Bütçenizi de aşmıyor.

www.itopya.com
    Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
    https://www.itopya.com/arama/?a=h500p
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

İsteklerinize yanıt verebilecek modelimiz H500P sanırım. Hem beyaz hemde gri renk seçeneği bulunuyor. İster mesh ister akrilik ön panel siparişi verebilirsiniz. RGB aydınlatması ile dilediğiniz rengi ayarlayabilirsiniz. Bütçenizi de aşmıyor.

https://www.itopya.com/arama/?a=h500p
    Üzerinde takılı olarak gelen fanlar en iyi kalitedemidir yoksa orta kalitemi? Şuan kullandığım haf912 nin fanları bir hayli sesli çalışmakta.
  • Full tower segmentinde PHANTEKS PRO f/p olarak güzel duruyor, sade bir kasa, 2 fan üzerinde geliyor ama ilave edilebilir fan yuvaları oldukça fazla.

inventus
    PHANTEKS PRO TEMPERED GLASS BLACK Enthoo Pro (PH-ES614PTG_BK) Full-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9613

www.phanteks.com
    Phanteks Innovative Computer Hardware Design
    http://www.phanteks.com/Enthoo-Pro-TemperedGlass.html

Bunun dışında agresif tasarımlı Nzxt kasalar da fena değiller, beraberinde Corsair'in de yeni modelleri kaliteli, inceleyerek zevkine göre bir model seçersin.

Benim genelde önerim yer sorunu olmayan ve sistemde sök-tak çok yapan kişilere full tower kasa öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 5 Ocak 2019; 11:27:51 >

• LEON-X kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Yolladığınız phanteks modeli çok sade geldi gözüme birazda ihtişamlı birşey olsun istiyorum. be quiet dark base pro 900 turuncu modelini buldum fakat bu kasada türkiyede yok ve yurtdışından alırsam çok maliyetli olucak gibi. Sizce almaya değer mi yoksa corsair crystal 570x, cooler master h500p ve thermaltake view 71 gibi kasalaramı yönelmeliyim?
  • WienerBlut. W kullanıcısına yanıt
    H500P de 2x200mm fan bulunuyor. Şu ana kadar ses ile ilgili bir problem yaşamadık. Tabii sürekli son devirde çalıştırırsanız ses sorunu yaşayabilirsiniz. Ama biz ne kadar yaşamazsınız desekte ses göreceli bir kavram bunu belirtelim.

https://www.youtube.com/watch?v=91svOWaYgZE bu ve bunun gibi incelemeleri izleyerek fikir elde edinebilirsiniz.
  • Aynen Phanteks sade tasarımlı bir kasa, boyutlarına oranla tavsiye etmeye çalıştım, full tower olması avantajlı oluyor bana göre, mesela lga775/1155 ve şimdi de lga1151 sokete geçtim montaj vs. durumları çok rahat oluyor bu kasalar da...

Corsair 570x' te güzel kasa, resimdekine göre önde fanları var gibi ama sitesinde takılı fan detayını göremedim, arka tarafta da egsoz fan yok, fiyatı da sanırım en uygun olarak Inventus'ta.

Thermaltake view 71'de güncel ve yeni bir kasa, fan olarak eksiği yok. ölçüleri de yeterli, bana göre T.Take bir tık sanki daha iyi malzeme ve dış yapı itibariyle, toz filtrelerinin olması özellikle hoşuma gitti, malum ne kadar fazla fan o kadar toz demek, biraz senin zevkine kalıyor seçim yapman.

C.Master H500P'de seni üzmez bu arada ona da baktım biraz, bu üç kasa birbirine çok yakın modeller.

Bu kasalar be quiet'ı aratmaz, bu da güzel kasa ama gerek yok yani,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Kasa tavsiyesi?
    6 yıl önce açıldı
    Kasa Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    570x üzerinde 3 adet 120mm fanlarla geliyormuş. Şimdide corsair obsidian 500d rgb se modelini gördüm oda çok hoşuma gitti ama fiyatı bir hayli fazla sizce değer mi?
  • Corsair'in Obsidian serileri üst segmenttir, haliyle fiyata yansıyor, ama 570x ile aradaki fiyat farkı oldukça fazla, gerek yok bence.
  • Hala tüm isteklerime göre bir kasa bulamadım. Herşeyin dört dörtlük olduğu bir kasa yok gibi piyasada. Corsair marka bir kasa almak istiyorum aslında diğer tüm ekipmanlarım corsair ve onlarla bir bütünlük sağlamayı düşünüyorum fakat corsair tarafındada tam olarak içime sinen bir kasa bulamadım. 570x görüntü olarak çok iyi fakat içerisinde bulundurduğu rgb kontrolcüsü vs çok geri kalmış görünüyor. PSU shroud kapağı olmamasıda beni bir hayli düşündürüyor çünkü bu ufak detaylara fazlasıyla takılan biriyim. Aslında 500d rgb se çoğu isteğimi karşılıyor fakat rengi sadece siyah olması bana uymuyor. Fiyat olarak 500d rgb se aslında gayet normal üzerinde gelen 3 adet fan en iyi serilerinden ve içerisinde commander pro kontrolcü bulunduruyor. Bu segmentte başka markalarada bakıyorum fakat bir türlü karar veremedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.