Şimdi Ara

Kasa Tavsiye Bütçe : 900 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi bütçem 900 TL. Hava akışı iyi nzxt kraken x62 soğutucu için uygun bi kasa arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada Corsair 600C , Nzxt h440 ve Bi ihtimal bütçemi esneterek 780T Alabilirim bu üç kasanın arasında kararsız kaldım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Phanteks P400S alabilirsin. Söylediklerinden sadece H440 bir şeye benziyor ama o da o paranın kasası değil maalesef. Corsair'in seçenek diye sunma zaten.
  • corsair 780t tabii ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Phanteks P400S alabilirsin. Söylediklerinden sadece H440 bir şeye benziyor ama o da o paranın kasası değil maalesef. Corsair'in seçenek diye sunma zaten.

Hocam kasanın varlığından bile haberim yoktu. İnanılmaz hoşuma gitti renkli fanından tutunda reset tuşunun konulduğu yere kadar. Yalnız nzxt kraken x62 fanları ve ramler birbirine temas etmez demi ve bir de hava akışı açısından nasıldır kasa sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu görüntüyü referans alabilirsin. Senin bahsettiğin soğutucu daha uzun ve kıvrak hortuma sahip. Öne takarsan sorun olmaz bence. Üstede çıkış verip içerde fırtına estirebilirsin. Üst tarafa takacaksanda sorun olmaz diye düşünüyorum. İnventus hem x62 hem p400s satıyor. Arayıp sormak lazım almadan.

http://images.hardwarecanucks.com/image/foxtrot/Cases/P400S/4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 3 Aralık 2017; 17:39:14 >
  • quote:

Bu görüntüyü referans alabilirsin. Senin bahsettiğin soğutucu daha uzun ve kıvrak hortuma sahip. Öne takarsan sorun olmaz bence. Üstede çıkış verip içerde fırtına estirebilirsin. Üst tarafa takacaksanda sorun olmaz diye düşünüyorum. İnventus hem x62 hem p400s satıyor. Arayıp sormak lazım almadan.

Hocam üst tarafa takılmıyormuş sıvı sogutma fanı böyle bir kaç yorum okudum forumda. Bu konu biraz canımı sıktı nzxt h440 içi daha geniş ve biraz daha full towera yakın olduğundan kasanın içi daha serin kablolaması daha iyi gibi duruyor. İkisi arasında gel gitler yaşıyorum hadi hayırlısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: boreas75

quote:

Bu görüntüyü referans alabilirsin. Senin bahsettiğin soğutucu daha uzun ve kıvrak hortuma sahip. Öne takarsan sorun olmaz bence. Üstede çıkış verip içerde fırtına estirebilirsin. Üst tarafa takacaksanda sorun olmaz diye düşünüyorum. İnventus hem x62 hem p400s satıyor. Arayıp sormak lazım almadan.

Hocam üst tarafa takılmıyormuş sıvı sogutma fanı böyle bir kaç yorum okudum forumda. Bu konu biraz canımı sıktı nzxt h440 içi daha geniş ve biraz daha full towera yakın olduğundan kasanın içi daha serin kablolaması daha iyi gibi duruyor. İkisi arasında gel gitler yaşıyorum hadi hayırlısı :)

Valla corsairin çingene çadırını andıran kasalarını almayında, H440 bencede iyi, P400S alınmayacaksa da H440 isabetli olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1300-1400 tl ye kasa önerisi
    11 yıl önce açıldı
    600 TL Öneri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boreas75

quote:

Valla corsairin çingene çadırını andıran kasalarını almayında, H440 bencede iyi, P400S alınmayacaksa da H440 isabetli olur.

Teşekkürler hocam yardımlarınız için h440 satın alacağım.

• Satışı amazon yapıyorsa eğer bekleyebilirseniz belki amazondan daha uyguna alabilirsiniz.

Ben burada 630a satılan thermaltake core v71 aldığımda 500 liraya felan almıştım, şu an 900 civarı. Benim aldığım daha pahalı model olan power cover edition modeli.

Kasayı tavsiye olarak söylemiyorum, sadece fiyatları incelemeniz açısından söylüyorum.

Benim kasada böyle görünüyor x62.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Satışı amazon yapıyorsa eğer bekleyebilirseniz belki amazondan daha uyguna alabilirsiniz.

Ben burada 630a satılan thermaltake core v71 aldığımda 500 liraya felan almıştım, şu an 900 civarı. Benim aldığım daha pahalı model olan power cover edition modeli.

Kasayı tavsiye olarak söylemiyorum, sadece fiyatları incelemeniz açısından söylüyorum.

Benim kasada böyle görünüyor x62.

Biliyorum bu modeli hocam Nzxt h440 daha hoş geliyor bana nedense aklımda vardı fakat dedigim gibi Nzxt h440 şuan her türlü sisteme yeter gibi duruyor benim için teşekkür ederim yorumunuz için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.