Şimdi Ara

KASA sisteme YETERLİMİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam cmp 350 500w lık kasada adam gtx770 kullanmış sıkıntısız benim ekran kartını kaldırmazmı :S

Orijinalden alıntı: merseyhmon

hocam cmp 350 500w lık kasada adam gtx770 kullanmış sıkıntısız benim ekran kartını kaldırmazmı :S

Dostm ben 350watt kasaya bile takarm gtx770 bikac ayda calisir hatta idarelik ama sistemin donanimina yavas yavas zarar verir... Saglikli bir durum degil biz cok gorduk inatla gtx260 lari 350watt powerla kullananlar 1 sene kullandi sonra niye isiniyo niye bu fps dusuyo e bi degistir o hurdayi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu
  • tamam madem hocam o 600w lık olanı yapıyımda bide hocam onun bi diğer versiyonu var black edition diye o mu daha iyi bu mu ?

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

hocam o cmp 350 olan kasadan birisi şu sistemi kullanmış

Anakart: Gigabyte GA-990XA-UD3 (Rev. 1.1)

İşlemci: AMD Phenom II X4 975 Black Edition 3.6 GHz

RAM: KINGSTON 8GB (2x4GB) HyperX Genesis XMP DDR3 1600MHz CL9

Ekran Kartı: ASUS GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit

HDD: SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM

SSD: CORSAIR 120GB LS Serisi SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 535MB Yazma)

İşlemci Soğutucu: Sunbeam Core Contact Freezer İşlemci Soğutucu

Fan: İki adet 12 cm fan; bir adet 8 cm fan kullanıldı.

bunları kullanabildiğine göre benimkinide kaldırır değilmi ?

Ağır bir sistem ucu ucuna taşımış demekki... versa ii ninde taşıyacağını düşünüyorum cmp350nin içi ufak ve kötü hava sülkilasyonu var bu yüzden versa ii önerdim ama iyice garanti olsun istiyosan xigmatek asgard 382 pureblack kasaya bak derim oldukca kaliteli ve 80plus psu ya sahiptir... tabi daha tuzlu ^^

O güç kaynağıyla sistemi kullanan kişi benim özellikle kasa içi yorum hakkında katılıyorum.

Zaten bu saatten sonra eski tip kasa alınmamalı; en azından kablolar ortada durmasın; güç kaynağı üstte olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 6 Ağustos 2014; 1:05:57 >

• evet hocam baktımda sizmişsiniz yettimi yetmedimi yani anlamadım sizin fikriniz ne ?

tamam madem hocam o 600w lık olanı yapıyımda bide hocam onun bi diğer versiyonu var black edition diye o mu daha iyi bu mu ?

O kasa daha dandik malzeme olarak diye biliyorum asgard 382 al sen ellerimle dokundum denedim tavsiye ediym o yuzden kullanmadigm urunu onermem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu
  • tamam hocam artık bakalım inşallah

Eskiden kastım şu; buraya tıklayarak kasa içi fotoğraflara bakın. Kablo saklama bölmesi yok; kızaklar eski tip ve vidalama; güç kaynağı üstte. Yan kapaktaki yuvarlak deliğe fan takılamıyor; altındakine zorlarsanız bir 80mm takılır. Bunun dışında önde bir ve arkada 1 olmak üzere 2 tane 120mm fan yeri var.

Kısacası bütçesi olmayanlar bu kasayı almalı; siz yeni tip kasalara bakın. Onların da fiyatı 180 - 190 lira. Yani buna 160 vermek yerine onlara bakın. O fiyat yelpazesinde Xigmatek Asgard iyi bir seçenek olacaktır.

• peki hocam thermaltake versa ii diye bir kasa var cmp 350 ye göre nasıl olur ne dersiniz ? fotoğrafları falan pek gözükmüyor ama yani anlamıyorum kasa işinden

En kötü ihtimalle kullanıcı yorumlarını takip edin. Kasa boyutlarına dikkat edin. Özellikle ekran kartı ve işlemci soğutucusu için boyutlar çok önem arz ediyor.

Kasanın içinde bulunan güç kaynağı ile ilgili olarak internetten araştırma yapın.

Ve mümkünse bütçenizi olabildiğince zorlayıp sektörde öncü markalara yönelmeye çalışın; zira güç kaynağı ve kasa kolay kolay değiştirilen ve yabana atılacak bileşenlerden değildir.

Bu kadar lafın üstüne ben iki kasayı da önermediğimi söyleyeyim. Bütçeniz yoksa da ikisinden birini alın; ama çok uzun vadeli veya randımanlı kullanabileceğinizi sanmıyorum. Yani bir sonraki işlemci ve ekran kartı değişikliğinde sorun çıkabilir ya da sıcaklık, kasa içi karışıklık, boyut gibi konularda şikayet etmeye başlayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.