Şimdi Ara

Kasa RGB ışıkları kapatma modu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
17.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu da benim pc modifikasyonum olacak. RGB ledleri kapatmak..

Kasamda bulunan 4 adet fan ledlerini kapatmak istiyorum bunu nasıl kapatabiliriz? Aynı zamanda kasanın yanında da fan harici 2 adet şerit var. Bunlar senkron olarak kasa üzerinden kumanda edilebiliyor ancak kapatma hariç yaklaşık 20 adet farklı modu mevcut. Bunları nasıl kapatabiliriz? Kasanın içini açtım ancak pek anlam veremedim. Anakarttan led yazanları söktüm ancak bilgisayar açılmadı tekrar taktım hepsini öyle çalıştı :)

4 adet - power (evet, çok normal açılmaması) reset gibi ibareler vardı söktüğüm yerde.

Kasa : Gamepower wraith
    Anakart : Asus B450M Dragon Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart
    Kasa RGB ışıkları kapatma modu

Hardware üreticilerine sesleniyorum... oyun sevip rgb sevmek zorunda mıyız??

Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kasa RGB Işıklarını Kapatma Modu

Bilgisayar kasalarındaki RGB aydınlatma, estetik açıdan hoş olsa da bazen dikkatinizi dağıtabilir veya rahatsız edici olabilir. Neyse ki, çoğu kasa, RGB ışıklarını kapatmanıza veya kontrol etmenize olanak tanıyan bir kapatma moduna sahiptir.

Kasanın Işıklarını Kapatma Adımları:

• Kullanım Kılavuzuna Bakın: Kasanızın kullanım kılavuzunu kontrol edin ve RGB ışıklarını kapatma veya kontrol etme talimatlarını bulun.
    • Anakart Ayarlarını Kullanın: Bazı anakartlar, RGB aydınlatmayı BIOS ayarları üzerinden kontrol etmenize olanak tanır. Anakartınızın BIOS'una erişin ve RGB aydınlatma ayarlarını bulun.
    • Yazılım Kullanın: Bazı kasa üreticileri, RGB ışıklarınızı özelleştirmenize ve kapatmanıza olanak tanıyan yazılım sağlar. Kasanızla birlikte gelen yazılımı kontrol edin veya üreticinin web sitesinden indirin.

Örnek Anahtar Kelime Kullanımı:

• Vento kasa RGB kapatma: Vento marka bir kasanın RGB ışıklarını kapatmak için kullanım kılavuzuna bakın veya anakart ayarlarını kontrol edin.
    • Powerboost kasa ışık kapatma: Powerboost kasa ışıklarını kapatmak için üreticinin yazılımını kullanmayı deneyin.
    • Rampage kasa RGB kapatma: Rampage kasa RGB ışıklarını kapatmak için BIOS ayarlarını kullanabilirsiniz.
    • Rampage kasa led ayarları: Rampage kasa LED ayarlarını kontrol etmek için üreticinin yazılımını kullanmayı deneyin veya anakart ayarlarına erişin.

Kasanızın modelini ve RGB aydınlatma özelliklerini belirledikten sonra, yukarıdaki yöntemleri kullanarak RGB ışıklarınızı kolayca kapatabilir veya kontrol edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Led için giden kablolar ve fanın dönmesi için giden kablolar birbirinden farklıdır led için olanları bulup önce bir anahtara bağlayabilirsin böylece istedğin zaman kapatabilirsin.
  • Çok basit olacak ama kasada kumanda ettiğim kısıma uzun bir süre basarak rahatsız edici ışıltıyı kesebiliyorum. Göz almıyor, led şeritlerde ışıklar volta atmıyor ve ışık yok denecek kadar azalıyor.

Sanırım bu şekilde fazlasıyla işim görülecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 7 Nisan 2020; 15:33:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benimkinde herheangi bir düğme falan yok. yazılımla denedim olmadı. nasıl kapatılır bilen var mı
    anakart gigabyte b450m s2h
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fanın Işığını(Led) Kapatma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.