Şimdi Ara

Kasa power ledi nasıl anakarta bağlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi power led için anakartta 3 lü pin girişi var ama benim kasanın connectörü 2 pinli ve bunları + ve - olarak tekli olarak ayırmışlar. Acaba anakarttaki bağlama yerinn ortadakini boşta bırakıp sağa sola mı takacağız anlamadım ben bunu.

bir de msg+ msg- girişi var anakartın üstünde. yoksa bu +- olarak ayrılan kasa pinleri oraya mı girecek çıkamadım işin içinden. bana bi yardımcı olabilir misiniz?

• anakart modelini yazarmısın
  • GA-Z68MX-UD2H-B3

Kasa power ledi nasıl anakarta bağlanır?

sol en altta bağlantı noktaları
  • tmm işaretleyim atıcam birazdan resmi
  • şu an kitapçığı açtım. sanırım buldum ordaki sarı olan 2 yere takacağım.
  • işte sorduğum power led ile o mesaj ledinin farkı nedir?

diğerlerini zaten taktım orada sıkıntım yok, kitapçıkta da yazıyor.

teşekkür ederim zahmet ettin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • power led kasa açık olduğu sürece yanar ama bazı kasalarda 3. bi led daha vardır veya power ledi aynı işi görür fazladan ledin varsa msg ye bağla yoksa power yazan yere bağla ledleri bağlamada hiç korkun olmasın yanlış bağlarsan yanmaz veya sürekli yanar o msg dediğimde hani bilgisayar uyku moduna filan girdimi power ışığı yanıp yanıp söner o işe yarar sendekinin üstünde pw led yazıyorsa power led ile işaretlediğim yere msg yazıyorsa 1 numaraya tak

edit:anlatım yanlışlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce_1 -- 12 Kasım 2011; 18:59:24 >
  • teşekkürler bilgi için. bağladım kullanıyorum şu an. msg tarafına bağladım açık olduğundan yeşil yanıyor uykuya alsam yanıp söner sanırım dediğiniz gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.