Şimdi Ara

KASA ÖNERİSİ(CORSAIR H100 UYUMLU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hediye Corsair H100 sıvı işlemci soğutucusu sahibiyim.Sistemime monte etmek için uygun kasa arıyorum.Sorun şu ki bütçem biraz kısıtlı ve ne kadar uygun bulursam o kadar iyi.Biraz araştırdım ve bulduğum ve uyacağını düşündüğüm kasalar şunlar:
    1 - Corsair Carbide 200R --- 200 TL civarı

2 - Deep Cool Tesseract BF --- 100 TL civarı

2. seçenek bütçe açısından çok daha rahatlatacak beni fakat kesin sığar mı emin değilim.Sizin bu konuda görüşleriniz deneyimleriniz nelerdir?Farklı kasas tavsiyesi olan var mı acaba?
    Zahmet edip cevap yazana şimdiden teşekkürler,iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fa1c0N -- 13 Mart 2015; 14:05:10 >

• Yoğun ilgi ve yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar...
    Neyse ki bütçemi biraz arttırabildim.Corsair kasaların soğutucumla uyumlu olup beni sıkıntıya sokmayacağını düşündüğüm için Deep Cool markasını eledim.Fakat şimdi listeme birkaç model daha ekledim.Kullanan arkadaşlar varsa yorumları benim için önemli.
    -Corsair Carbide 200R
    300R veya 330R
    Graphite 230T
  • 'hediye' h100 sahibiysen işler değişir. Ama satın aldıysan tamam yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenim böyle birşey istediğimi bildiği için yurt dışından gelirken getirmiş sağolsun.Parçalar el yakıyor doların durumu malum,biz de tüketici olarak F/P ürünlerine yönelmeye çalışıyoruz.
    Kendim alsam önce kasa sonra H80 ya da CM Seidon alırdım ama madem elde bu var,uygun bi kasa bulmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.