Şimdi Ara

Kasa önerisi çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dark knight
    Haf 912 arasinda kaldim benimicin onemli olan sogutma ve dark kasalar sogutmada cok iyi malzeme kalitesi haf 912 nin iyi ama ben bu kasayi yerden yere vurmicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalite bakımından kasaya dokundugun ilk anda hissedersin,en basitinden boya kalitesi dokunma hissiyatı plastik kalitesi bunlar önemli kaliteli kasa dedigin zaman bunları anlaman lazım,resimle pek anlaşılmıyor ben kasamı alacagım zaman 2. el aldım,gittim kontrol ettim,yükledim arabaya getirdim eve dark kasalarda görünüş itibariyle güzel ancak dokundugumda o kalite hissiyatını alamadım,coolermaster haf serisi kasaları ise oldukça kaliteli
  • haf serisi alcaksa 932 öneririm çok harika bi kasa dır ben xpredator ile haf 932 arasında kaldım ama tabiki xpredator
  • İncelemelere göre Dark Flacon daha iyi soğutuyor ama Haf 912 daha çok tercih ediliyor bilmiyorum nedenini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingofthemeen

İncelemelere göre Dark Flacon daha iyi soğutuyor ama Haf 912 daha çok tercih ediliyor bilmiyorum nedenini

ben xpredator kullanıorum çok memnunum 921 yerine 932 daha iyi değilmi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheOrdeR

quote:

Orijinalden alıntı: Kingofthemeen

İncelemelere göre Dark Flacon daha iyi soğutuyor ama Haf 912 daha çok tercih ediliyor bilmiyorum nedenini

ben xpredator kullanıorum çok memnunum 921 yerine 932 daha iyi değilmi bence

932 daha iyi ama sorunlu Buda Vista gibi daha fazla sorunla karşılaşıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve PSU Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Acil Anakart Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.