Şimdi Ara

kasa mod yapmiyacak. silebilir konu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JDCorpez -- 23 Kasım 2008; 15:31:46 >

• 1) Piyasada parlak siyah boyalar satılıyor.Kutu üzerinde yazar zaten.Boyadan önce atılan beyaz ise beyaz boya değildir, astardır.Boyanın yüzeye tutunması için astar atılır.Aynı astarı da boyayı alacağın yerlerde sprey astar olarak bulabilirsin.

2) Piyasdaki altın, bakır ve kromaj renkli boyalar ne yazık ki sorunlu.Uyguladıktan sonra zeminde istenmeyen bir dünya sebep çıkıyor.Bu boyaların şu an sağlıklı bir uygulanabilrliği yok.Ya da biz bilmiyoruz.Ben herşeyi denedim fakat olmadı.Onun için bu sevdadan vazgeç :)

3) UV kırmızı yoktur zaten biraz turuncuya çalar, uv turuncu gayet hoş olur.Aynı boyaları aldığın yerlerde bulabilirsin fakat gidip de uv duyarlı boya istiyoum dersen adam sana uzaylı muamelesi çeker.Fosforlu boya istiyorum diyeceksin.Fiyatı da alacağın yere göre 8-12 arası değişir.

Kasanın ön paneli çok hoşuma gitti.Bu kasayla iyi işler çıkarılabilir.Sana şimdiden kolay gelsin.Takıldığın yer olursa sormaktan çekinme.

M o o N W a ! K e R ' s Mod Shop

• Uv Neon Uv Yeşil Boya Yada Mat Siyah Uv Kablo Toplama Kitleri Vs....
  • 1. parlak siyah ile ne istediğine bağlı...ayna gibi bi yüzey ve yansıma istiyosan yapacakların...spray boya kullanma, kompresör ve hava tabancası ile oto boyası kullan...tabi uraşlı olur bu...düşünürsen anlatırım...spray kullanacaksan önce yüzeyi 600 lük zımpara ile iyice düzelt...iyi bi oto spray boyası ile ilk katı çok hafif boya...1 saatlik aralarla hafif katlar at...toplamda 6-7 kat olsun...sprayi kullanırken sakın fazla boya atma ve elin sürekli hareketli olsun...yoksa boya birikme yapar...eğer bozuk kısımlar olursa sakın kurumadan dokunma...kuruyunca zımparayla düzelt...son kattan sona 1000 lik zımpara ile yüzeyi pürüzsüzleştir...en son boya ile aynı markalı spray akrilik vernik at...bunuda iki kat olarak ve ilk katı hafif atarak yap...fazla spray yaparsan akar ve düzeltemezsin.

2. altın ya da gümüş rengi simler içerir ve temas ile dökülme yapabilir (çok ufak, hatta görülmeyecek miktarlarda), buda kasa içinde problem yaratabilir...vernik atarsanda kasanın soğutma görevinde düşüş olur. başka renk kullanman daha iyi olur.

3. bence fanı boyamak yerine şeffaf fan kullanıp arkadan ışık vermen çok daha şık olur.
    Prescott3.0,2x512 Twinmos dual DDR, Gigabyte 8IPE 1000G, PowerColor ATI Radeon 9550 256Mb, Asus TA211 kasa, Asus StarIce,Seagate 40 Gb 7200rpm Barracuda, Creative Live 5.1, Jazz 5.1 surround system

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JDCorpez -- 15 Eylül 2007; 15:13:20 >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JDCorpez -- 15 Eylül 2007; 15:13:40 >

M o o N W a ! K e R ' s Mod Shop
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.