Şimdi Ara

Kasa iskeletini araba boyası ile boyattırsam çok mu para tutar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    armor+ kasamı komple iç iskeletini sanayide araba boyası ile boyatsam bana acaba kaça patlar arkadaşlar,
    ne kadar boyanması gereken yer varsa hepsini,hdd kutularu,anakart trayını pcı slotları,
    acaba boya sonrası iskeletin yapsı bozulurmu,vida delikleri kapanırmı?acil tavsiye bekliyorum...
    sprey tarzı boyalarla uğraşamam,evimiz dar olduğu için sanayide boyası iyi olur diye düşündüm,koku vs olmaz ayrıca araba boyası ile kasa iskeleti daha parlak olur diye geldi içime,hertürlü iyi veya kötü yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen,
    boş geçmeyelim fikirlerinizi yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 18 Ekim 2009; 17:22:18 >

• 100 tl yi geçiceğini düşünmüorum belki yarısına bile boyatabilirsin vida deliklerine gelince içlerine boya akacağı için kapanırlar ancak klavuz veya takacağın vidalarla önce deliklerin içindeki boyaları atman gerek biraz uğraştırır ancak olur
  • Bilmem bence o kaar araba boyasına gerek duymam nedeni fiyatı ve eziyeti , sprey boyayla insanlar harikalar yaratıyor.
  • sprey boya benim gibi acemiler için riskli iş, dikkatli olunmazsa pütür pütür bir yüzeyle karşı karşıya kalayor insan, araba boyası renk paletine göre değişiyor, standart bir renge boyatacaksan çokta fazla tutmaz, benim yaşadığım yer küçük olduğundan herşeyi pahallı buna rağmen kasa iskeletini siyaha boyamayı 30 liraya yaptırabiliyorum, büyük şehirlerde daha ucuza mal olacağından eminim
  • Arkadaşım çok doğru dedin,ucuz spreylerle uğraşıp,bide olmadımı kafam bozulur,işi bilen arkadaşlara boyatmak daha akıllıca iş olur diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 19 Ekim 2009; 15:28:49 >
  • modu kendin yapmalısın bence kat kat yavas yavas boyicaksın , hem zaten bu sadece bi bilgisayar kasası :D o kadar önemli değil boyasının mükemmel olması , güzel olmiyan yerleri zımparalar tekrar boyarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

modu kendin yapmalısın bence kat kat yavas yavas boyicaksın , hem zaten bu sadece bi bilgisayar kasası :D o kadar önemli değil boyasının mükemmel olması , güzel olmiyan yerleri zımparalar tekrar boyarsın

Zımparalamak o kadar da kolay değil. Sonuç da berbat oluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

modu kendin yapmalısın bence kat kat yavas yavas boyicaksın , hem zaten bu sadece bi bilgisayar kasası :D o kadar önemli değil boyasının mükemmel olması , güzel olmiyan yerleri zımparalar tekrar boyarsın

Evet zımpara işi kolay değil ayrıca boya yapmak için uygun mekanda gerekiyor, toz toprak yapışmayacak havadar ve temiz bir ortam, şartları zorlamaya kalktığında araba boyası yaptırmanın daha ucuza mal olacağını düşünüyorum
  • burada izlediğim kadarıyla çoğu modcu sprey atıyor ve mis gibi oluyor yani yapan yapıyor kısacası ama benim gibi el işlerinde beceriksizsen para verip orjinal gibi boyatmakta var tabi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIizZarD

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Evet zımpara işi kolay değil ayrıca boya yapmak için uygun mekanda gerekiyor, toz toprak yapışmayacak havadar ve temiz bir ortam, şartları zorlamaya kalktığında araba boyası yaptırmanın daha ucuza mal olacağını düşünüyorum

Arkadaşa katılıyorum,bu iş evde olacak iş değil,bide yeriniz dar ise tam işkence olur,sanayide boyatıp,eve gelip montajını yapmak daha uygun.

• Az biraz bu işlerle uğraşmış biri olarak kesinlikle sanayide boyat diyorum. Zaten evde boyasan en iyi ihtimalle sana 20 kağada mal olacak. Git pazarlığını yap rengini seç parlatma vs hepsi yapılsın sanayide boyat.
  • Peki beyler bu boyama 2 kat mı olur?astar+ 2 kat boya+en son ne vurulur iskelete pasta cila mı vernik mi?en sonundaki işlem?boyanın çizilmemesi için,))bilip de yardımı olan arkadaşlara teşekkür ederim,boya işini az çok anlamaya çalışıyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 20 Ekim 2009; 22:04:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

Peki beyler bu boyama 2 kat mı olur?astar+ 2 kat boya+en son ne vurulur iskelete pasta cila mı vernik mi?en sonundaki işlem?boyanın çizilmemesi için,))bilip de yardımı olan arkadaşlara teşekkür ederim,boya işini az çok anlamaya çalışıyorum bu arada

yine bu forumdan edindiğim bilgiler doğrultusunda bir defaya mahsus kasa boyama işine girmiştim,gerçi kasayı rezil ettim ama zımparadan sonra astar,akabinde ikinci kat atılır, tabi bu arada daha önce boya deneyimin yoksa birsürü sorunla karşılaşırsın, astar kuruduktan sonra ortaya çıkan pütürlenme,damlacık,akma,kabarma yada toz vb maddelerin yapışması gibi durumlarda yeniden zımpara ve astarlama yapman gerekir,,,,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.