Şimdi Ara

Kasa için LCD ekran nerden bulabilirim..? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
7.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Chorme86

BEnim kartta yok galiba hocam baska türlü nasıl baglanır ?

kart bu mavi giris deil dimi ?

Kasa için LCD ekran nerden bulabilirim..?

arkadaşım hiç anakartın üzerindeki pinlere dikkat ettin mi?
    mesela ön panele gelen usblerin bağlandığı yerlere yakın bi yerde olabilir arkada ayrıca port olmayabilir..
    12pin ve 13 pinden oluşan 2 sıra halinde pin dizisi olabilir bi bak istersen..
    lpt yazabilir paralel yazabilir ya da başka bişi de yazabilir..
    hayırlı orumlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

tabiiki arkadaşım işte boyutlar fiyat da 50ytl..

Kasa için LCD ekran nerden bulabilirim..?

bunun boyutu gibi fiyatıda büyükmüş neyse ben bi şu ekran kartını değiştireyim direk seninle irtibata geçiyorum bide lcd olsun kasamızda

• ok arkadaşım beklemedeyim ufaklarda mavi de var sarı da var ama büyüklerde mavi bulamadım sadece sarı var bende..
  • aslında mavi benim kasaya uyar hem şuanki ledlere hemde yapmayı düşündüklerime ama benim için öncelik ekran kartı bi alamadım ekran kartı bana
  • benim de ekran kartı idarelik mx400 ama ondan önce almam gereken anakart var işlemci ram felan öle yatıor köşede..
    uzun zamandır alıştığım p3 sistem ile idare vaziyetindeyim..
    nese hayırlı forumlar almak isteyen msn ile irtibata geçer zati..
  • evet tekrar bi hatırlatalım konuyu belki daha farklı kişilere hitab eder..
  • quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

evet tekrar bi hatırlatalım konuyu belki daha farklı kişilere hitab eder..

Ewet edebilir...

Siz yazmıştınız bir ara Fan kontrolcülü olanlarından da yapacaktınız.Son gelişmeler nelerdir.Öğrenebilir miyiz ?
  • staj nedeniyle bi süre ara vermiştim ancak 1 hafta sonra stajım son buluyor o zaman yeni uğraşlara başlayabilirim..
  • cok güzel yaw yukarıdaki lcd ler ama parası cok
  • gerçekten çok mu yani o kadar etmez mi yoksa normal de senin için mi çok?
  • necoinside nasıl yapıldığını söylesen belki daha büyüklerini ben yapabilirim(ama satmam)
  • Bende bulamadım aradığım gibi bişey.Firebal.net de vardı ama stoklarında kalmamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdal yenin

necoinside nasıl yapıldığını söylesen belki daha büyüklerini ben yapabilirim(ama satmam)

nasıl yapıldığını forumda uzuun uzun anlattım ama ilk önce @zigbog arkadaştan ilham aldım doğrusu bi yığın soru cevapladım bu konuda ve satıp satmamak da senin bileceğin iş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

Bende bulamadım aradığım gibi bişey.Firebal.net de vardı ama stoklarında kalmamış.

buradakileri inceleyeydin belki hoşuna gider..
  • neco hocam grafik lcd lerin programı vista da çalışıyor mu acaba ?
  • karakter çalışıyor kuzenime yapmıştım o denemiş onu biliyorum ama grafik hakkında hiç bi bilgim yok ben daha vista ya bayağ bi uzağım.. Pentium III sistem kullanıyorum..
  • oke hocam saol

bi lcd için xp ye geçmeyi düşünmüyorum ya
  • vallaha ben vistayı şöle kullananlarda gördüm inceledim hiç beğenmedim doğrusu sadece görüntü var..
    bence vista için bi service pack çıkmadan geçmemek gerek ona..
    en güzeli xp şimdilik.. hem performansdan da ödün vermemiş olursun..
  • neco bende bişey sorayım konu resmen senin olmuş izmirde bildiğin yer varmı yada internetten fakat grafik lcd istiyorum birde 320x240 piksel bir lcd gördüm nerdeyse iki katından büyüktü tam olarak boyutunu bilmiyorum viktinde görmüştüm 150 ytl dediler spektumndaki lcdyede bir r mi ne fazla var sonunda neyse onada 45 ytl dediler acaba bu lcdye çok istiyorlar fakat internette çok pahalı idi yabancı sitenin birinde görmüştüm acaba değermi birde hangi micro işlemci mi ne uyumlu oluyor acaba bunları bir daha yazabilir misin hangilerini pcye bağlayabilirim birde iki tane takma olanağı varmı hani paraleli usbye çeviren kablolar varya bir ucu paralel diğer ucu usb acaba bu şekilde yada başka bir şekilde takılabilir mi iki tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem ve can -- 21 Eylül 2007; 20:34:45 >
  • yakında donanım bölümü harici bileşenler konusuna LCD bölümü eklenecek neco hocamıda LCD MOD yapacaklar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.