Bildirim
kasa fanına düğme taksam nasıl olur
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tabi takabilirsin.Bi sorun olmaz. _____________________________ Huawei P40 Lite -
sağol
AMD Athlon X4 Black Edition 860k | MSI A68HM-E33 V2 FM2 | Kingston 8GB-1600 DDR3 SDRAM) | Sapphire Radeon R7 240 | Asus VK228H 21.5" | Dark Optimus USB 3.0 | Sandisk 128GB Ultra Plus SSD | High Power Elements 500W -
kasa fanına değilde ledlere koyarsan daha sağlıklı olur fanı kapatırsan sıcaklık sorunu olabilir _____________________________ -
ancak bu şekilde kullanırken dikkat et sıcaklıklar fırlamasın :D arkadaki egzoz fanına bağlama tavsiye etmem. hava akışını bozar yan kapaktaki vs. tak anahtarı da bi 3 lü fln molex çoğaltıcı al kırmızı kabloya bağla. böylelikle hem 5v hem 12v anahtarlı kullanmıs olursun _____________________________
AMD Athlon X4 Black Edition 860k | MSI A68HM-E33 V2 FM2 | Kingston 8GB-1600 DDR3 SDRAM) | Sapphire Radeon R7 240 | Asus VK228H 21.5" | Dark Optimus USB 3.0 | Sandisk 128GB Ultra Plus SSD | High Power Elements 500W -
molex çoğaltıcı dediğiniz ?
5 volta nasıl düşürürz ?_____________________________
SAVAŞAN ŞAHİN
-

bu molex çoğaltıcı. 5 volt da var bunun içinde. renkleri belli değil normal psudaki molex çıkışlarında sarı kırmızı ve 2 adet siyah renk var. Sarı olan + kablodur siyah olan 12v kırmızı olan 5v dur.
Bende anahtar ile kullanıyorum fikir edinmen için arkadaki 12 cm ile üstteki 8 cm lik fan anahtar ile kontrol ediliyor normal kullanımda kapalı kalıyor dışa hava üflüyor ikiside. Yan kapakdaki fanda seninki gibi ışıklar vardı ben ışıkları çıkardım ve yandaki fan kırmızı ve siyaha bağlı sessiz sessiz çalışıyor içeri hava üflüyor filtreli, psu nun fanı 12 cm onunda arkasında kendisinden anahtar var düşük orta yüksek fan hızı için genellikle orta hızda kullanıyorum kuzey köprüsü için 4 cm lik fan aldım oda biosdan orta hıza ayarlı aynı şekilde işlemci fanımda(Akasa AK-965) orta hızda çalışıyor işlemci e2160 3 ghz de kullanıyorum ekrankartı hd4830 bu şekilde hiçbir donanımın sıcaklığı 40 ın üzerine çıkmıyor normal kullanımda ve bu hava koşullarında yazın nolcak bekleyip görücez
-

bende bir adet 14 cm coolermaster fan var içeri doğru üflüyor 2 adet 8 cm fan var onlarıda kullanıyorum oyun oynarken normal masa ütündeyken kapatıyorum çok eskidi o fanlar yenilerini alcam şimdilik idare edelim bende işlemci fanı olarak stok fan var masa üstündeyken 36-40 arası işlemcim p.4 3.0 @ 3.9 da kullanıyorum şimdilik yeterli bu kadar yazın kasayı değiştirecem saten hepinize teşekkür ederim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler