Şimdi Ara

Kasa çalışıyor speakerdan 5 bip sesi geliyor ama açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc 4 aylık 5 gün önceye kadar sorunsuz kullanıyordum ama 5 gün önce açma tuşuna bastığımda speakerdan 5 bip geldi ve ekrana görüntü gelmedi araştırdığımda bu sesin 3 farklı sebebi olduğunu gördüm( psudan gelen düzensiz voltaj ve/veya bozuk psu, anakart arızası ve/veya yetersizliği anakartın ram ihtiyacı, işlemci arızası).
    3 gün önce pcyi vatan müşteri hizmetlerine götürdüm ve pc sorunsuz açıldı. Olay görüntüleyicisine baktığında elektriksel önemli uyarı kayıtları gördü ve sorunun voltaj düşmesinden kaynaklandığını söyleyip anakartın kendini kitlediğini ve doğru akımda açtığını söyledi. Korumalı priz aldırdı ve bununla açılıcağını söyledi ama eve geldiğimde pc yine açılmadı.
    Aynı binada 2 farklı katta, karşı binada ve bütün prizlerde denememe rağmen aynı hata(5 kısa bip).
    (Okulumun 5 gün tatile girdiği şu günlerde böyle bir sorunla karşılaşmayı beklemiyordum açıkcası ) .
    Böyle bir sorun çok kafa karıştırıcı ama çözümü elbette vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece psu yu tek başına çalıştırmayı dene bakalım çalışacakmı
  • Psuyu farklı pcde denedim çalıştı. Kendi anakartım ekran kartını desteklemiyordur diye ekran kartını çıkarıp çalıştırdım yine de çalışmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasadan çok ses geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.