Şimdi Ara

Kasa Arka Panel Jakları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasamı bugün topladım ilk sorunum şu
    Anakartta 6 jak yeri var..
    Önceki (XP) Pcde müzik setimi kulaklık mikrofonu ve pcde bulununan 2+1 hoparlörü bağlayabiliyordum. toplamda 4 jak yuvasınıda kullanıyordum.
    Şimdi 2+1 taktığım yere ya kulaklık ya 2+1 takılıyor
    üsteki 3 jakın ismide rear yok telefonla bağlanma felan gibi jak yuvaları var ben istiyorum ki bunları kendi istediğim gibi değiştiriyim.. Jani jak takıldı ne için kullancaksam ordan seçiyim önceden öyleydi..

ancak bu windows 7'de jak takıldı ne olarak kullanıcaksınız diye bi ekran gelmesi lazım xp de olduğu gibi bunda gelmiyor ne yapmam gerek ?
    altaki 3 jak ismi line in - line out - mic
    üsteki 3 jak ismi c/sub - rear - diğerini okuyamadım.

• Realtek HD Audio kurulu mu?

Şöyle bir şey
     Kasa Arka Panel Jakları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 23 Kasım 2013; 18:28:53 >
  • C_K kullanıcısına yanıt
    Diğer pcde senin gönderdiğin resim var. Bendeki bu win 7 olunca görsel anlamda değişik biraz ama aynı mantıkdır. Jak takınca ne taktığımı söylemiyor kulaklık mikrofon felan çözemedim
     Kasa Arka Panel Jakları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratDym -- 23 Kasım 2013; 18:35:02 >
  • hocam arkadaşında dedigi gibi
    Realtek HD Audio ile istediginiz yapabilirsiniz.eger fazla biliyosanız:
    =>önce pc açın.
    =>jaklardaki her şeyi çıkarın.
    =>sonra tek tek takın zaten her takdıgınızda size sorar.
  • İsmailCanKurt kullanıcısına yanıt
    Neyse ya saolun hallederim ben
  • Sorununzu çözdügünüzde cevabı yazın başka üyelerde yararlansın.
  • Arkadaşlar yani el insaf senelerdir kullanıyorum realtek hd audio kontrol panelini.
    Kasa bugün daha yeni aldım anakartla ve jaklarla tanıştım.
    Bilen varsa yardımcı olsun " Cem yılmaz misali Bİ AÇAR KAPARIM" gibi olmuyor yani çözmüyor. Saolun ama olmadı yani varsa anlayan söylesin lütfen.
    Hani ben forumdan daha çok şey beklediğim için buraya konu açıyorum. Donanımcı olmasakta programcılıgını okuyoruz yani açıp kapatmayıda yada realtek audio resmi olmadan nasıl bir şey olduğunu bilebiliyorum. Yani işin tuafı derdimi bıraktım suan bi aç kapa o olur. İşte konu açarken ifade çok önemli demekki baya hiç bişeyden anlamaz cahil cühela felan yardım istemekle bunu karıştırmayın.

ŞEKİL20:
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c01904706

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devir ayarlı kasa ön panel fanı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şekilde 5i seçip hat çıkışı dersem hoparlörden ses alıyorum. ama kulaktan alamıyorum micde takılıyor. e bide müzik seti var onu takıyorum oda yok yani benim için 1 2 3 gereksiz yan ön felan kullanmıyorum bunları kulaklık çıkışı haline getirebiliyormuyuz bu önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.