Şimdi Ara

# Kasa Alırken ?? PSU'lu F/P Kasalar ve Özellikleri # Kasa tavsiyeleri Ana Konusu # (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
8.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam elinize sağlık çok güzel inceleme olmuşş tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

@Brscngznc,

Kasa : Xigmatek Asgard - 85TL.
    Xclio NightHawk - 105TL.
    Psu : Fsp 450W - 80TL

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=12047

Diğer arkadaşlara teşekkürler.

Bu konu kasalar içindeki Psu ları ilgilendirmiyor.
    Mantıklı birisi zaten bu Psu lu kasaların neden Kaliteli bir Psu fiyatına satıldıgını anlar.
    Kasa içlerindeki Psu lar ( Xigmatek kasalarda NRP PC serisi - Dİger kasalarda Gerçek OCZ Psu ile gelenler hariç ) , sadece Psu olarak satılan modellerden değiller.Çakma da degiller ama iş görür kıvamındalar.Zaten giriş ve orta sistemlerden sonraki sistemlerde Psu ların kalitesi yükseliyor.

Gerçek bir 500W psu almaya kalksanız 120TL civarı , 150TL ye 500W psu lukasa alabiliyorsunuz.
    Elbette Psu ları eşit olmayacak. Ama bu konu bunları ilgilendirmiyor. Binlerce kasa ve binlerce Psu var , bunların herbirinin özelliklerini yazarsak çorba olur.
    Giriş - Orta - Yüksek sistemler diye ayırdım zaten. Kimse 2000TL lik sistemine 500W diye 150TL lik kasa alma cehaletinde bulunmaz sanırım.

İyi günler.

Hocam o sisteme şu kasayı alsam yeterli gelir mi? OC falanda yapacağım, kasa hoşuma gitti, fiyatı uygun:

http://www.vatanbilgisayar.com/lian-li-pc-k56-550-lancool-pc-k56-dragon-lord-k-550w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=39723

• Güzel Ve Yararlı Bir Konu Olmuş
  • @Brscngznc ,

Yeterli gelir Çok F/P bir kasadır. Tavsiye ederim.

@shinnok , @B.i.o.n.i.c ,

Sagolun
  • Kasa almayı düşünen arkadaşlara gayet yararlı bir konu olmuş ellerine sağlık arkadaşım...
  • Teşekkürler.

+ Hort.
  • Çok güzel bir konu olmuş gerçekten ama dün kasa siparişi ver bugün bu konuyu gör iyimi? Neyseki verdiğim karar doğruymuş sevindim
  • Kayboluyor konu girilmeyince ondan hortlattım.Seçimde yanılmadıgınıza sevindim , hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

tespitlerin çok güzel hocam ama üst seviye için DARK FALCON da güzel görünüyor...

inceleme linki
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=26979

# Kasa Alırken ?? PSU'lu F/P Kasalar ve Özellikleri # Kasa tavsiyeleri Ana Konusu #

# Kasa Alırken ?? PSU'lu F/P Kasalar ve Özellikleri # Kasa tavsiyeleri Ana Konusu #

Bu kasadan kullanan arkadaşların tecrübeleri,önerileri ve yorumlarını alabilirmiyim.

• Chris Brown yararlı bılgıler saol...

izninle bisey sorcam :)
    AMD Athlon II X4 630 2.8GHZ 2MB (45nm) ---
    GIGABYTE MA785GT-UD3H DDR3 (X6 Cpu desteği) ---
    CORSAIR 2GB DDR3 1333MHZ (Tek Modül) ---
    SAPPHIRE HD5770 GDDR5 1GB 128BIT DX11 ---
    SEAGATE 500GB 16MB SATA II (Barracuda 7200.12) ---
    SAMSUNG SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD-RW ---

boyle bir sisteme 150.200 arası guclu psu sorun yaratmaz ram yukseltme secenegı olacak goruntusu guzel siyah bi kasa soylermısın...simdiden saol
  • @ HeKiMoĞLu-47 ;

Güzel kasadır iç hacmi geniş , 600W ocz Psu ile gelmesi ve fanları kasayı alınabilir yapıyor.

@ clubber80 ;

Akasa Zen 520W
    Lianli Lancool 550W

uygundur. Yanında 500W ocz psu ile gelen kasalardanda tercih edebilirsiniz.
  • Chris Brown cok saol akasa Akasa Zen 520W gercekten cok guzel sıstemıme ekledım ellerin dert gormesın...
  • Akasa genesis 450 watt düşünüyorum . Fakat PSU su şu sisteme yeter mi kaliteli mdiir onu sormak istiyorum.

AMD ATHLON II x4 620
    MSI 785GM-E51
    HI-LEVEL 2X2 DUAL DDR3 1333Mhz
    ATI HD 5770
    SAMSUNG 500GB SATA2 16MB NCQ
    SAMSUNG SH-S203B
    AKASA GENESIS 450 WATT

Teşekkürler
  • Görünürde Akasa Zen in 450W psu su sisteminize yeterlidir.
    Yalnız Kasa+Psu yu birdahaki güncellemelerinizde başınıza tekrar masraf çıkarmaması için birazcık yüksek tutmakta fayda var.
    Akasa Zen 520W yada 500W Ocz Psu ile birlikte gelen modellerden seçme şansınız olursa , ilerde HD5770 in yeterli gelmedigi yerde HD5850 ye sorunsuz terfi edersiniz. Ama Genesis 450W , şu anda sisteminize yeterlidir.
  • Arkadaşlar bende sistem topluyorum

AMD phenom X6 1055T, 4gb A-data 1600mhz ram,750 gb hdd,1 gb GTX 460 veya HD5770 bu sistemi toplayacam ancak henüz kasa ve psu seçimini yapmadım ancak Aerocool Vx-e Pro 600W veya xigmatek psu'suz kasa alıp Xilence 580 watt psu almayı düşünüyordum ki başka bir forumda bana bu sistem için en az 700 watt psu almam gerektiğini yoksa sistemielime alacağımı söylediler 2-3 gün gündür araştırıyorum benimkine benzer sistemlerin 500-550 watt'lık psular ile sorunsuz kullanıldığını okuyorum ancak şimdi içime kurt düştü sizce ne almalıyım?
  • UTGARD PURE BLACK EDİTİON 500W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    XIGMATEK CPC-T90DB-T52

Bu kasa hangi guruba giriyor,Giriş,Orta, Üst Sınıf olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARHANN -- 4 Ekim 2010; 11:29:40 >
  • Anakart: MSI Big Bang-XPower
    GPU :Asus HD6870 veya Zotac Gtx 470 AMP! bu ürünleri baz alarak bakdığımızdasoğutması iyi sessiz çok pahalı olmayan bir f/p kasa önerebilir misiniz ?
  • hocam konuyu güncellemeyi düşünüyormusun? eski değil ama yakında pc toplayacağım gerçekten faydalı bilgiler var konu üst konu olmalı.
  • Teşekkürler
  • Bir arkadaşım kasa alacak ama şu ikisi arasında kaldı. Hangisini tavsiye edersin?

1- THERMALTAKE CHASER MK-I FULL TOWER
    2- CORSAIR GRAPHITE SERİSİ 600TM MidT ATX (beyaz)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.