Şimdi Ara

Kasa açmak istiyorum hangisini açmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bıçak düşürmek için bir şansımı denemek istiyorum. Hangi kasayı önerirsiniz? Spektrum kasalar pahalı onun dışında söylerseniz daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Her kasada bıçak düşürme oranı aynı dır o yüzden en ucuzunu açıp şansını deneyebilirsin , Birde ne kadar para harcıyacaksın çok düşük şanslar var bıçak istiyorsanız 60 dolara datdrop dan şansının deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the fall of max payne

Bıçak düşürmek için bir şansımı denemek istiyorum. Hangi kasayı önerirsiniz? Spektrum kasalar pahalı onun dışında söylerseniz daha iyi olur.

Kardeşim hiç bulaşma 20000 tl fazla kasa açma için para harcamış biriyim git bıçak kasası olan sitede direk ac yada paranı kenara koy Nusretiye falan git kendine ziyafet Çek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıçak için açmak istiyorsan valve'nin kasalarını önermem düşme şansı çok çok düşük onun yerine, csgolive gibi sitelerde açman daha mantıklı olacaktır.
  • Steam cüzdanımda 20 lira var 20 daha koyup 4 kasa açmayı düşünüyordum. 50 dolar gibi param olsa zaten başka sitelerde açardım. Sizce ne yapmalıyım? Skin falan hiçbir şey almayıp yaz indirimlerinde sevdiğim oyunu mu alayım? Envaterimde hiç skin yok envanter mi düzmeliyim?

• quote:

Steam cüzdanımda 20 lira var 20 daha koyup 4 kasa açmayı düşünüyordum. 50 dolar gibi param olsa zaten başka sitelerde açardım. Sizce ne yapmalıyım? Skin falan hiçbir şey almayıp yaz indirimlerinde sevdiğim oyunu mu alayım? Envaterimde hiç skin yok envanter mi düzmeliyim?

Hocam bu envanter dizme olayı kumar atmıcaksanız güzel oluyor ben olsam yaz indirimini bekler oyun alırdım .
    Envanterde duran item işin sonu ya kumarda yada satılıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

quote:

Steam cüzdanımda 20 lira var 20 daha koyup 4 kasa açmayı düşünüyordum. 50 dolar gibi param olsa zaten başka sitelerde açardım. Sizce ne yapmalıyım? Skin falan hiçbir şey almayıp yaz indirimlerinde sevdiğim oyunu mu alayım? Envaterimde hiç skin yok envanter mi düzmeliyim?

Hocam bu envanter dizme olayı kumar atmıcaksanız güzel oluyor ben olsam yaz indirimini bekler oyun alırdım .
    Envanterde duran item işin sonu ya kumarda yada satılıyor .

Evet ya orası öyle. Outlast almıştım indirimde iken ulan nasıl olsa torrentte var niye alıyon ki diye iade edip bırakmıştım parayı öyle

• Chroma 3 olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belesinternetkullanicisi

Chroma 3 olabilir.

3 tane açıp bıraktım. 30 lira çöpe gitti

• the fall of max payne kullanıcısına yanıt
    Toplamda 6 kasa açtim. Chroma 3 den flip doppler p2 fn çıktı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1-2 liralık skin düşer açma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belesinternetkullanicisi

Toplamda 6 kasa açtim. Chroma 3 den flip doppler p2 fn çıktı

Şans işte. Bazısı tek kasa tek anahtarla bıçak açıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.