Şimdi Ara

Kaş ortasını alıyorum ama sol kaşımın ucunda seyreklik var (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, kaş ortasını alıyorum ama sol kaşımın ucunda biraz seyreklik var nasıl giderebilirim ? Erkek adam kaş almaz diyen varsa bence tek kaş olmaktansa almak daha iyidir.

Kaş ortasını alıyorum ama sol kaşımın ucunda seyreklik var (RESİMLİ)

• az daha yakından çekseydin de hücrelerini görseydik
  • Yüzün yağ bağlamış artık git bi yıkan Allasen.
  • Erkek adam kas almaz diyen magarali kaldi mi hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde öyle bro, pek takılma o kadar küçük birşeye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

az daha yakından çekseydin de hücrelerini görseydik

Uzaktan çekince pek anlaşılmıyordu en iyisi buydu :)

Evet cildim yağlıdır.

Çok belli olduğu için konu açtım zaten. 2 kaşımda aynı olsa sorun olmazdı ama birisi olunca sorun gibi oluyor bence. Sizce bir çözümü var mı ?
  • O simetri problemi bende de var. Çözümü olduğunu zannetmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yüzündeki yağ ile yağ tesisi kurarım la
  • aynısı bendede var sol kaşımda aynı şekil seyreklik
  • Kanka nettin orayı öyle? Heralde bundan önceki alışında biraz süpürdün oralardanda Genelde bende bakarım yüzüme özellikle En sevdiğim parçam xDDDDD Ama benim kaşlar seninki gibi değil tabi.Benimkininde alakasız bir yerinde sağ taraf sivri olan kısımda bitişte yani.Küçük açıklık var sanki yarılmış gibi.Ama şekil oluyor böyle daha iyi.Orayı elleme üst kısımlarını al az bişey.Üste doğru kirpi gibi saçma görünmüş.Bırak illa çoğalır orda.Sonra devam edersin.Zaten suratın normal halinde pek belli olmuyor kaşlar.Özellikle benim gibi sinirli ve ciddi bir tipsen almana bile gerek yok

• benimde sağ kaşımın orası seyrek. sol ve sağ kaş birebir aynı olucak hali yok, tabi ki farklı olucak. bırak kalsın öyle
    gerçi ben koparıyorum nadirde olsa belki ondan seyrelmiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 14 Nisan 2013; 2:13:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.

aynısı bendede var sol kaşımda aynı şekil seyreklik

Bendede aynı ya ne var bu sol kaşta
  • Bendede var ama sağ kaşta. Valla bana yakışıyor ama sana yakışmıyor kardeş bence orayı ful kes
  • o sorun bende de vardı. ama artık yok çünkü çözdüm. kararlı olacaksınız orayı komple alacaksınız. sonraları aldıkça düzgün çıkmaya başlıyor şu an çok şükür iki kaşımda aynı o bölgeden eser kalmadı.
  • sosyalleşirsen vucudunda olduğunu düşündüğün bütün problemler ve sıkıntılar uçup gidecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.