Şimdi Ara

kas insanı güçlendirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Illa ki güç veriyodur ama mesela şöyle düşünün. Diyelim ki 1.90 ve kemikleri benden daha iri 85 kilo (biraz da yağlı) biri var. Ben ise 1.80 boyundayım 70 kiloyum diyelim ki. Bugün ona gücüm yetmiyor bilek güreşinde olsun güreşte birbirini yıkma da olsun vs hep benden daha güçlü.

Ama benim azimli olup hep spor yaptığımı kas yaptığımı düşünün. O ise hiç çalışmıyor. Bir gün 85 kilo olup sırf kas kütlesi ile alırsam ondan güçlü olma ihtimalim var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicideRelated -- 8 Aralık 2015; 9:07:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 kg kas kütlesi eklemek aşağı yukarı 10 senene maal olur doğal olarak.(sadece kas kütlesi olarak yağ yok)
    Ayrıca bilek güreşi %80 teknik.

Buyur:https://youtu.be/IkkL-bAH8H4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güçlendirir ama çok değil ,bodybuilding yerine powerlifting yaparsan çok güclenirsin

• Tabiki guclendirir. Eskiden 70 kg olan kardesimi zar zor kaldiriyordum simdi kaldirip havada cevirebiliyorum

Bir de insan dayaniklilik yani kondusyon kazaniyor. Spora basladiktan sonra denizde dubalarin 10-15 kati mesafeye acilir hale geldim. 2 saat falan araliksiz yuzuyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

15 kg kas kütlesi eklemek aşağı yukarı 10 senene maal olur doğal olarak.(sadece kas kütlesi olarak yağ yok)

Yenen adamda daha fazla kas var buna teknik demek nerden cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: gereksizzz111

quote:

15 kg kas kütlesi eklemek aşağı yukarı 10 senene maal olur doğal olarak.(sadece kas kütlesi olarak yağ yok)

hafþór júlíus björnsson -2.06 cm 190 KG Powerlifter
    Devon larrett - 193cm 110 kg

Ayrıca björnsson strongman turnuvalarına bakarsan sevinirim.

• Kilo=güç ama hızdan kaybedersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir insan neden kas yapmak ister ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kardesim kiloyu napican sen normal gures olsa tamamda bilek guresinde kolla bak sen kazanan adamin kolu daha iyi ayrica yine bilek guresinde kisa olmak avantajdir ozellikle dirsek bilege kadar olan mesafe ne kadar azsa o kadar iyidir bu tamamen fiziksel bir olaydir eger kolun kisa olursa rakibin sana uyguladigi kuvvet carpi dirsek bilek arasi mesafe kadar dirsegine yuk biner yani ordaki carpani kucultmek cok onemlidir ayrica yine fizikten kisa olan kol uzun olan kola gore daha dayaniklidir yani kazanan adamin kazanmasi normal

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardesim kiloyu napican sen normal gures olsa tamamda bilek guresinde kolla bak sen kazanan adamin kolu daha iyi ayrica yine bilek guresinde kisa olmak avantajdir ozellikle dirsek bilege kadar olan mesafe ne kadar azsa o kadar iyidir bu tamamen fiziksel bir olaydir eger kolun kisa olursa rakibin sana uyguladigi kuvvet carpi dirsek bilek arasi mesafe kadar dirsegine yuk biner yani ordaki carpani kucultmek cok onemlidir ayrica yine fizikten kisa olan kol uzun olan kola gore daha dayaniklidir yani kazanan adamin kazanmasi normal

Hocam demek istediğimi anlamadınız ,diyorum ki björn çok daha güçlü bir adam olmasına rağmen bilek güreşinde oynatamadî bile.

Diğer adamın yağ oranî dusuk olduğu için kolu iyi gözüküyor fakat björn dünyanın en güçlü adamı ünvanı var.

Devon ise dünya bilek güreşi şampiyonu..

mesela ikisini alalım birde deadlift squat bench press ohp gibi güç gerektiren haraketleri yaptiralim bakalim yarisini yaptirabilecrk mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.