Şimdi Ara

Kas geliştirmek ve sevilip sevilmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir algı var kadınlar kas sevmeyebilir diye, peki kadınlar kas geliştirince erkeksi olduğu söyleniyor, o zaman kas erkek olmayı çağrıştırıyor, daha fazla kas faha fazla erkekliği çağrıştırır. Kısacası kaslar estetiklik ve erkeklik sağlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle kızları erkekler gibi görmeyin.
    Erkekler bir kızın vücuduna çok önem verirken kızlarda vücut çok ön planda değil.
    Vücut da bir + tabiki ancak ön planda değil, dediğimi çarpıtmayın.
    Hatta bir video var ABD sahillerinde kızlara kaslı ve normal bir adam gidiyor birimize sarılsanız kime sarılırsınız diye soruyorlar, 2 kız kaslıya 11 kız normal adama sarılıyor.
    Benim kızlardan genel aldığım kanı ise göbekli olmayacak, omuzu göğüsü olacak kolu olacak yani vücut oturmuş olacak ama öyle kaslı olmayacak. Kas artık erkeklerin ilgi alanına giriyor kızlara çekici gelmiyor gerçekten.
  • Seviliyor. Test edildi onaylandı.

Özellikle yazın üzerimde çok fazla dikkat toplanıyor , rahatsız oluyorum artık gözlerden.

44.5 CM kola sahip olmanın dertleri
  • Kardeşim inan çok şişince kızlar hiç sevmiyor. Ben yıllardır bu iş içindeyim. 1.86 boyda 98 kiloda %10 yağ oranında 47-48 cm kollarım olduğu zaman, kızlardan çok erkeklerden ilgi gördüm.

Ayrıca yaklaşık 10 dan fazla kıza, nasıl vücut tipinde erkekleri seviyorsunuz diye sordum ve hepsi şu fotoğraftaki gibi vücüdu beğendi.

https://i.hizliresim.com/POZ36b.jpg

O kaslı kocaman adamlardan nefret ediyorlar fit adamları seviyorlar.

Orijinalden alıntı: QTPoison

Çok aşırısı da iyi değil bence şu ayarda en iyisi:

Aynen bu ayar iyi.Daha fazlası çok itici duruyor.

(Sporla ilgili uzun bir muhabbet ettik. Hüseyin diye tanıdığım bir arkadaşın çok iyi vücudu var çocuk 4-5 yıldır spor yapıyor herşey yerli yerinde yani. )

Ben: Hüseyinde baya sağlam vücut yapmış çocuk 5 yıldır gidiyor.
    A Kız: Sakın öyle olma ya ne yapmış kendine o çocuk.
    B kız: aynen çok kötü vücudu sanki patlayacakmış gibi duruyor.
    Ben Şok.

Tabi hala Hüseyin gibi vücudum olsun isterim. Ama dediğim gibi seven var sevmeyen var. Konuştuğum kızlardan anladığım kadarıyla aşırı kas sevmiyorlar.
    Daha Fazla Göster
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle, ekstra bi ton roids yemiş adamı dahi ulaşılabilir görüyorlar.

• Bu sporu biz kendimizi mutlu hissetmek için yapmıyor muyuz ? Bırakın herkes nasıl mutluysa öyle o şekilde yaşasın.Mesela bende çok kaslı olmak istemem ama neden çünkü benim istediğim kilomu alıp fit gözükmek.Beni mutlu edecek olan bu yani.He başkası der ki banane milletin beğenmesi veya beğenmemesinden ben yarışmalara katılacağım bu iş nereye kadar giderse gideceğim bu adama da bir şey diyemeyiz şimdi öyle mutlu olacak çünkü,ideali o adamın.Ama kendimden bahsedersem şu an 61 kiloyum 74 75 kilo olsam fit bir şekilde zaten spora da devam ediyor bu beni mutlu eder.
    Hatta bir video var ABD sahillerinde kızlara kaslı ve normal bir adam gidiyor birimize sarılsanız kime sarılırsınız diye soruyorlar, 2 kız kaslıya 11 kız normal adama sarılıyor.
    Benim kızlardan genel aldığım kanı ise göbekli olmayacak, omuzu göğüsü olacak kolu olacak yani vücut oturmuş olacak ama öyle kaslı olmayacak. Kas artık erkeklerin ilgi alanına giriyor kızlara çekici gelmiyor gerçekten.
  • Kızlara iyi görünmek istiyorsanız vücudunuz olacak. Vücuttan kastım kas olması değil. Özellikle omuzun olması. Kas ise erkek işine giriyor, çok kasınız varsa erkekler ilgi gösterir kızlardan ilgi göreceğinizi sanmıyorum. Ben de yıllardır spor yapmış ve hala yapan birisiyim. Kaslı olmadım hiçbir zaman ama vücudum iyidir üzerime tişört geçirdiğimde göğsüm omzum güzel duruyor.

Orijinalden alıntı: QTPoison

Çok aşırısı da iyi değil bence şu ayarda en iyisi:

bence bu da berbat hele o baklavalar bir bana mı iğrenç geliyor

Orijinalden alıntı: gandalff

Hocam imzan duygulandırdı be Özellikle hybrid theory tamdı yani, tam olarak tamdı.

Daha sindiremedim ölümünü.Her dinleyişimde içim cız edecek.Hybrid Theory, Meteora zamanları başkaydı be.Sonradan çıkarttıkları rezalet işlerle kendilerine sövdürseler de iyi müzik yapıyorlardı.

• Kendinizi kandırmayın

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.