Şimdi Ara

Kaş alan arkadaşlar(cımbızcılar gelsin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ya orada sivilce çıkıyor
    ya siyah izler çıkyor,
    birini alıyorsun yarın diğeri çıkıyor tekbaşına
    Kenarlarından dimdik çıkanlar oluyor

Bunların çözümü var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Aldigin yeri 4-5 saat su ile temas ettirme. Almadan once elini yuzunu jelle yikayip yaglardan arindir kuruduktan 10dk sonra al. Yuzunu temiz tut gel bana tesekkur et.

• quote:

Orijinalden alıntı: akrilik

Aldigin yeri 4-5 saat su ile temas ettirme. Almadan once elini yuzunu jelle yikayip yaglardan arindir kuruduktan 10dk sonra al. Yuzunu temiz tut gel bana tesekkur et.

Öncelikle teşekkür ediyorum.b unlar sadece sivilceler için. diğerlerini ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

quote:

Aldigin yeri 4-5 saat su ile temas ettirme. Almadan once elini yuzunu jelle yikayip yaglardan arindir kuruduktan 10dk sonra al. Yuzunu temiz tut gel bana tesekkur et.

Öncelikle teşekkür ediyorum.b unlar sadece sivilceler için. diğerlerini ne yapmalıyım

Siyah izler bende cikmiyor, sende neden ciktigini anlamadim. Yaninda cikan tuylere ise yapacak bir sey yok 18den sonra lazere gider kurtulursun birkac seansta.

• quote:

quote:

quote:

Siyah izler bende cikmiyor, sende neden ciktigini anlamadim. Yaninda cikan tuylere ise yapacak bir sey yok 18den sonra lazere gider kurtulursun birkac seansta.

iz dediklerim; kalın olan kaşlar var, çok az çıkmış oluyorlar onlar da siyah siyah duruyor

• Hemen bas gosterdigi zaman alamazsin onlari. Guzel bir cimbizla o tuyun oldugu yeri elinle kabartarak sik oyle al. Genelde ise yarar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hemen bas gosterdigi zaman alamazsin onlari. Guzel bir cimbizla o tuyun oldugu yeri elinle kabartarak sik oyle al. Genelde ise yarar.

Bişey daha soracağım: çıktıkça hemen almalı mıyım, haftada bir mi

• quote:

quote:

Hemen bas gosterdigi zaman alamazsin onlari. Guzel bir cimbizla o tuyun oldugu yeri elinle kabartarak sik oyle al. Genelde ise yarar.

Bişey daha soracağım: çıktıkça hemen almalı mıyım, haftada bir mi

Araligi sen kendin belirle. Seni rahatsiz etmeye basladigi gunden 2 gun sonra falan al. Sik sik ugrasma. Haftada 1 de iyidir heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.