Şimdi Ara

kartvizit tarama programı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
7.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yoğunluk azalmışken elimdeki yüzlerce kartviziti tarayıp kayda geçireceğim ama ücretli ve ücretsiz pek çok program var abby ve scanbizcards dikkatimi çekti.
    kartvizit için en iyi ve türkçe karakterde sıkıntı olmayan hangisidir? bu programları kullanan var mı aramızda?

• teşekkürler, zaten çoğu türkçe desteklemiyor, destekleyen de zor algılıyor, ama abbyy yılların tecrübesini konuşturmuş benim kartvizitimi bile algılayabildi, maşallahı var
  • Android için camcard uygulamasını kullanabilirsin...
  • CamCard çok çok başarılı, üstelik ücretsiz.
    Tavsiye ederim.
  • Muhtemelen 2 senede bütün kartvizitlerini taramıştır arkadaş.Öneri vermeden önce tarihe bakmak umarım birdahaki sefere aklınıza gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Muhtemelen 2 senede bütün kartvizitlerini taramıştır arkadaş.Öneri vermeden önce tarihe bakmak umarım birdahaki sefere aklınıza gelir.

Çok haklısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    Olsun, belkide şu an ihtiyacı olan başkası faydalanabilir.
    (Züğürt tesellisi diyelim )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonunda açtığım bir konu hortlatıldı ya ölsem gam yemem konuyu açtığım da tınlanmamış yıllar sonra önemsenmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mesela benim işime yaradı. Teşekkürler.
  • Scannable var bir de ona da bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş belki bunlar işine yarar bak bakalımhttp://www.onlinekartvizittasarim.com/kartvizit-yapma-programlari/
  • Ben mesela hala arıyorum :) elimde canon imageformula dr-c130 var. OCR olarak tarıyorum ama outlook'a aktarma olayını halledemedim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.