Bildirim
kartvizit tarama programı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
teşekkürler, zaten çoğu türkçe desteklemiyor, destekleyen de zor algılıyor, ama abbyy yılların tecrübesini konuşturmuş benim kartvizitimi bile algılayabildi, maşallahı var -
Android için camcard uygulamasını kullanabilirsin... -
CamCard çok çok başarılı, üstelik ücretsiz.
Tavsiye ederim. -
Muhtemelen 2 senede bütün kartvizitlerini taramıştır arkadaş.Öneri vermeden önce tarihe bakmak umarım birdahaki sefere aklınıza gelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: mogosan
Muhtemelen 2 senede bütün kartvizitlerini taramıştır arkadaş.Öneri vermeden önce tarihe bakmak umarım birdahaki sefere aklınıza gelir.
Çok haklısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olsun, belkide şu an ihtiyacı olan başkası faydalanabilir.
(Züğürt tesellisi diyelim)
-
sonunda açtığım bir konu hortlatıldı ya ölsem gam yemem konuyu açtığım da tınlanmamış yıllar sonra önemsenmiş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
mesela benim işime yaradı. Teşekkürler. -
Scannable var bir de ona da bakabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş belki bunlar işine yarar bak bakalımhttp://www.onlinekartvizittasarim.com/kartvizit-yapma-programlari/ -
Ben mesela hala arıyorum :) elimde canon imageformula dr-c130 var. OCR olarak tarıyorum ama outlook'a aktarma olayını halledemedim :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X