Şimdi Ara

Kartvizit Basım Problemi :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda acemiyim ve bi kart bastırmam gerekiyor herşeyi hazırlıyorum ekranda herşey tamam ama baskıya gittimi cok rezil sonuçlar ortaya cıkıyor renkler farklı yazılar kaymış, küçük daha sonra CMYK color ve 300 dpi olarak yapmam gerektiğini öğrendim bu şekilde yaptım
    88mm x 54 mm 300 dpi CMYK color 8 bit olarak hazırladım
    busefer resimler düzgün yazılar çok küçük cıktı photoshopla çalısıyordum corel kullanmam söylendi şuan yaptığım kartı ona göre ayarladım ama yaptığım kartı tiff olarak kayıt edince renkler cok değişiyor cdr olarak hiç bir problem yok yada jpg ama tiff yapınca renkler koyulaşıyor bu normal mi sadece ekrandada bu şekilde görünüp baskıda düzgün cıkarmı yoksa dosyanın hic baskıya gitmemesimi gerekyor

Dosyayı Upload ettim dosyanın basıma uygun olup olmadığı konusunda fikrinizi söylerseniz cok sevinirim

http://www.upload.gen.tr/d.php/s10/xuuz2p8l/berk_cmyk.cdr.html

dosyanın kayıt etmeden önceki ve tiff olarak kaydettikden sonra görünen hali
    sonra
     Kartvizit Basım Problemi :(
    önce

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB

• renklerin farklı görünmesini kafana takma. kullandığımız monitörler RGB renkleri gösterebilme kabiliyetine sahip. cmyk ise baskı renk düzeni olduğu için cmyk'daki bazı tonların karşılığı rgb'de bulunmaz. istediğin kartviziti CMYK ile 300 dpi tasarla TIFF olarak kaydet ve matbaaya götür. gittiğin yerin çalışma prensibine göre referans baskı isteyip renklerin doğruluğunu kontol edebilirsin.

bu arada 1000 tanesi 60-70 liraya kartvizit satan yerlerden baskı yaptıracaksan hiç uğraşma. sen ne kadar düzgün hazırlasan da o renkler istediğin gibi çıkmayacak :-)

Saygılar...
    Özgür Ozan

-Albert Einstein
  • Bu tür soruları basıcağın matbacıya sorman daha iyi olur çünki matbaa nın kullandığı baskı teknolojisi neyse seni ona göre yönlendirecektir.

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Word yazdırma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Barkod okuyucu sorunum var :(
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.