Şimdi Ara

KARTUŞ SİLİK SİLİK YAZIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartuş silik silik yazıodu ,bitmek üzereydi yani bekliyordum silik yazmasını neyse gittim, adama dedim ki makinen varmı? Dedi var, verdim işte...

Neyse doldurmuş eve geldim baktım iğne deliği herif şırıngayla doldurmuş

NEyse koydum printer a 2 sayfa düzgün yazdı sonra gene silik silik napayım yarın götüreyimmi ,götüreceğim de yani sorun ne??

Ayarlarda mürekkep gene bitik gözüküo çok az gözüküyor

• zaten şırınga ile dolduruluyor.. kartusların icinde sunger gibi bir malzeme oluyor.. doldurduktan sonra en dibine çökmesi zaman alıyor.. yarın tekrar dene.. kanallar tıkanmamış ise kesin guzel basar.. tabii adam gercekten murekkeb basmissa.. ama bence basmistir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarasa355 -- 6 Aralık 2005, 0:48:25 >
  • Kartuşun ağzını buhar alabileceğin bi yere tutmalısın işe yarıyor az da olsa belki sende çok işe yarayabilir.Çaydanlığa suyu koy kaynasın buhar çıkmaya başlayınca ağzını buhara tut ve selpak ile sil 5-6 defa tekrarla.
  • ben sıcak suda 3-5 dk bekletiyorum.işe yarıyor.

AMa yani ayarlarda mürekkep boş gözüküyor?
    Mürekkebi doldurunca sizde gene boş mu gözüküyor?
    Hani sonuçta kendini öyle sanabilir kartuş falan, o eski kartuşun doluluk oranıdır belki...

500binlik mürekkep için böyle bi yamuk yapmaz heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 6 Aralık 2005, 1:07:25 >

Orjinalden alıntı: antiochos

O zaman yarın götürmeyeyim deneyim...

AMa yani ayarlarda mürekkep boş gözüküyor?
    Mürekkebi doldurunca sizde gene boş mu gözüküyor?
    Hani sonuçta kendini öyle sanabilir kartuş falan, o eski kartuşun doluluk oranıdır belki...

500binlik mürekkep için böyle bi yamuk yapmaz heralde...

bende de boş görünüyordu eski HP 3550 im de. şimdikinin tonerini daha bitiremedim. ama muhtemelen her yazıcıda boş gösteriyordur.
  • eğer pe16 gibi spesifik bir yazıcıya sahipseniz böyle yazıcılarda kartuş her değiştirdiğinde tanıtmak gerekiyor.bunun yazıcıdan yazıcıya değişen yolları var.eğer tanıtmazsanız kartuş(toner) boş gibi gösteriyor.ama senin sorunun farklı.2 kere düzgün yazdırıp sonra tekrar silik yazdırıyorsa ya kartuşu doldurmamış yada ağzında mürekkep kurumuştur.bence sıcak bir suyun içinde kartuşun ağzını iyice temizle.yazıcı üstünde olan yerini de iyice bir sil.ondan sonra tekrar dene.
    Daha Fazla Göster
  • ben bugün bu printer i tamirden aldım renkli kartuş canavar siyah olanı keğıda mürekkep bile vermedi, yeni dolduğu halde, kartuş kabının (başlık denen yer sanırım) siyah kısmın yolunun tıkalı olma durumu varmış çünkü başka bi serviste kartuşun dolu olduğunu test ettirdim. tıkalı katuşa özel bi solüsyon enjekte ediyolar kartuş çalışmaya başlıyo bu solüsyon mürekkep diil kurumuş mürekkebin çözülmesini sağlayan bişiy. kartuş kabına gelince bazıları çelik ten oluyomuş mürekkep kuruyup tıkadığında temizlenip uzun süre kullanılabiliyomuş. aksi halde çelik diilse tıkandığında pas yapıp işlevselliğini tamamen yitirebiliyomuş. senin kartuş un bence önce bahsettiğim solüsyonla tekrar çözülmesi gerek kanımca eğer başlık tıkalı olsa hiç yazdırmazdı. diye düşünüyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.