Şimdi Ara

Kartuş Dolum Mürekkepleri Farkı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben daha yeni bir üyeyim yaklaşık olarak 3 senedir istanbul içi ağırlıklı kartuş dolum mürekkepleri pazarlama ve satışı yapıyorum öncelikle belirteyim türkiyede üretilen baskı kalitesi çok harika olan kesinlikle kartuşlarda tıkanma ve akıtma yapmayan tek mürekkep (PERFECTION-FERAY) İMAL EDEN KİŞİ 75 yaşlarında yüksek kimya mühendisi ve senelerce çok büyük mürekkep fabrikalarına yurt içinde ve yurt dışında genel müdürlük yapmış bir şahıstır inanın ben tek tek gecelerce mürekkeplerle boğuştum çıktılar aldım fotoğraflar aldım bu öyle bi sektör ki malı sattıktan sonra müşterinin elinde çok uzun süre bekliyor, dolum yapıyor, çıktılar alıyor ama tek kaliteli sonucu ve takdiri bu mürekkeplerden aldım kendisi musevi bir bey olmasına karşın inanın yaptığı mürekkeplerin reklamlarında şunu yazmış ki ben çok etkilenmiştim VATANIMIZA HİZMET BORCUMUZUN ESERİ ki birde şunu yazmış siz kanmayın çok uluslu şirketlerin kartuş ve mürekkep fiyatlarına yerli malı perfectıon-feray kullanın kaliteyi görün. kendisinin bir fotoğraf albümü var a4 kağıdında bile harika sonuçlar alıyorsunuz fiyatı az pahalıda olsa deyiyor.(şunuda belirteyim arkadaşlar türkiyede satılan mürekkeplerin %80i çin malı )

• bu kolay dolum kartuşlarda kartuşun bozulma ömrü ne kadar, doldurup doldurup kaç sayfa çıktı alabiliyoruz. tecrübe eden ya da bilgisi olan var mı. bir de 27-28 kartuş kullanan bir hp printer için kolay dolum kartuş var mıdır.
  • Merhabalar,

Firmamız tarafından satılan kolay dolum kartuşlarında garanti süresinin sonuna kadar garantili olarak dolum yapabiliyorsunuz, ve sonrasında da zaten bir deformasyon yapılmadığı sürece sorun olmadan kullanmaya devam edebileceksiniz.
    Bir çok marka 30 kez resetleneceğine dair bilgi vermekle birlikte fiziksel bir arıza olmadığı sürece oto reset kartuşlarda bir problem olmayacaktır.

Ayrıca, hp 27-28 türü üzerinde baskı kafası olan kartuşlar için firmamız tarafından bir çalışma yapılmaktadır. Ancak henüz test sonuçlarımız durağan halde olmadığından ve %100 emin olmadığımızdan piyasaya sürme imkanımız olmadı. İleride bu kartuşlar için besleme sistemi bağlanabilecek kartuşların satışına başlayacağız.

Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: lcdekran

bu kolay dolum kartuşlarda kartuşun bozulma ömrü ne kadar, doldurup doldurup kaç sayfa çıktı alabiliyoruz. tecrübe eden ya da bilgisi olan var mı. bir de 27-28 kartuş kullanan bir hp printer için kolay dolum kartuş var mıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartusWebTR -- 4 Mart 2010; 16:34:09 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.