Şimdi Ara

Karthus press 'R'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sorum olacak. Oyundan düşenler, leave atanlar vs. damage yiyebiliyor mu? Karthus ulti basınca kill alabiliyor mu yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alıyor tabii. Adam 1 lvlda oyundan düştüyse bir süre sonra her ultide kill alırsın

• late gamede free kill karthus için onlar :D
  • Dc olanlar basede 1000 mr kazanır yani olmesi imkansız

• Hayır. Riot bu sorunu duzeltti. Belli bir süre sonra Oyundan çıkan kişinin Mr'si 1000+ oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcakir1987 -- 28 Mayıs 2012; 0:33:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Alıyor tabii. Adam 1 lvlda oyundan düştüyse bir süre sonra her ultide kill alırsın

Dotada çıkan oyuncuların karakterlerini kilitleyip ölümsüz hale getirebiliyordun. Lol'de sistem kendisi böyle bir şey yapıyor mu diye merak etmiştim, teşekkürler. Sırf bu yüzden karthus alasım geldi :D %40 cdr ile kill rekoru kırma amacı doğdu içimde :D

Edit: Alttaki yorumları şimdi gördüm. Fuuuuuuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randy Blythe* -- 28 Mayıs 2012; 0:19:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wight94

quote:

Alıyor tabii. Adam 1 lvlda oyundan düştüyse bir süre sonra her ultide kill alırsın

Dotada çıkan oyuncuların karakterlerini kilitleyip ölümsüz hale getirebiliyordun. Lol'de sistem kendisi böyle bir şey yapıyor mu diye merak etmiştim, teşekkürler. Sırf bu yüzden karthus alasım geldi :D %40 cdr ile kill rekoru kırma amacı doğdu içimde :D

Edit: Alttaki yorumları şimdi gördüm. Fuuuuuuu

dota'da sizin takımdan biri çıktığı zaman, karşı takım zar atıyor ve düşük atan oyundan çıkarılıyordu. Keşke böyle bir sistem olsada insanlar çileden çıkmasa... :)

• Basede direk durunca gelmiyor mr, biraz süre geçmesi ve afk kalan adamın dc olması gerek diye biliyorum, yanlış mı biliyorum

Bir aydınlatın beni, kac dakika geçtikten sonra 1000 mres geliyor tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 28 Mayıs 2012; 0:23:43 >
  • basede bilerek afk durana gelmiyor diye biliyorum sadece dc olma yada afk uyarısı verip oyun atması haricinde pek rastlamadım ben ekstra mr alan afk oyunculara....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzziiii7

basede bilerek afk durana gelmiyor diye biliyorum sadece dc olma yada afk uyarısı verip oyun atması haricinde pek rastlamadım ben ekstra mr alan afk oyunculara....

Aynen ben de oyle biliyorum. Yani mr alması icin dc olması gerekiyor diye biliyorum

• quote:

Basede direk durunca gelmiyor mr, biraz süre geçmesi ve afk kalan adamın dc olması gerek diye biliyorum, yanlış mı biliyorum

Bir aydınlatın beni, kac dakika geçtikten sonra 1000 mres geliyor tam olarak

www.colombospace.com/Youtube/-FqX8i-GCno

• quote:

quote:

basede bilerek afk durana gelmiyor diye biliyorum sadece dc olma yada afk uyarısı verip oyun atması haricinde pek rastlamadım ben ekstra mr alan afk oyunculara....

Aynen ben de oyle biliyorum. Yani mr alması icin dc olması gerekiyor diye biliyorum

buldum
    Disconnected players now gain 1000 Magic Resist after 1 minute of continuous disconnection.
    V1.0.0.101 sayılı patch ile gelmiş ve değisiklik olmamıs ondan sonra
    yani dc şart yada dediğimiz gibi afk control sonrası oyun atması(gerci o da bi nevi dc ama sonucta dc deyince aklıma hep internet kesilmesi gibi sebepler geliyor.)
  • quote:

quote:

quote:

buldum
    Disconnected players now gain 1000 Magic Resist after 1 minute of continuous disconnection.
    V1.0.0.101 sayılı patch ile gelmiş ve değisiklik olmamıs ondan sonra
    yani dc şart yada dediğimiz gibi afk control sonrası oyun atması(gerci o da bi nevi dc ama sonucta dc deyince aklıma hep internet kesilmesi gibi sebepler geliyor.)

O patch geleli ne kadar oldu, hic hatırlamıyorum valla

• bilmem ekim yada kasımdı heralde bu mr olayını duymustum o zamanlar :D
  • O 1000 mres olayi yok daha 2 gun once karthus vardi karsida afk olan level 1 leonayi paso aliyodu bunu kesfettiginde fighta girmesek bile adama ki gidiyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Vörç

O 1000 mres olayi yok daha 2 gun once karthus vardi karsida afk olan level 1 leonayi paso aliyodu bunu kesfettiginde fighta girmesek bile adama ki gidiyodu

Oyundan tamamen çıkması gerekiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakir

quote:

O 1000 mres olayi yok daha 2 gun once karthus vardi karsida afk olan levllel 1 leonayi paso aliyodu bunu kesfettiginde fighta girmesek bile adama ki gidiyodu

Afk dedigim dc olmustu adam yanlis yazmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail4313c -- 28 Mayıs 2012; 16:43:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakir

quote:

O 1000 mres olayi yok daha 2 gun once karthus vardi karsida afk olan levllel 1 leonayi paso aliyodu bunu kesfettiginde fighta girmesek bile adama ki gidiyodu

Afk dedigim dc olmustu adam yanlis yazmisim

ss üsterükkk

böyle birşey olamaz bir çok kez baktım afk olduğun bir şekilde oyundan düştüğünde +1000 mr geliyor o adam oyundadır düşmemiştir

• Leave-Afk playerlar base içinde damage yemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcetinsav

Leave-Afk playerlar base içinde damage yemezler.

Hayır, ezreal oynarken karşının base'deki afk(dc olmuş olanlar)'dan yarımkutu can götürüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.