Şimdi Ara

KARTALCELL LİDERLİĞE OYNUYOR! - KONUŞUYORSAK AŞKIMIZDAN (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
10.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s.volkan

Kartalcell Faturalı Dakika 90 tarifesinden 2 KUPA 1 TAKIM tarifesine geçtim..

SMS olayı için aslında bu tarifendede çıkıp Avea Mobil Öğrenciye geçmek lazım..

250 yükleyeceksin sonra satacaksın bunu parça ile
    150 her yöne sms sana kalacak
    aran kazandanda 50 kontör gelecek ..

ama işte takımımın hattını bırakmak istemiyorum.

30 kontör gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

quote:

Kartalcell Faturalı Dakika 90 tarifesinden 2 KUPA 1 TAKIM tarifesine geçtim..

SMS olayı için aslında bu tarifendede çıkıp Avea Mobil Öğrenciye geçmek lazım..

250 yükleyeceksin sonra satacaksın bunu parça ile
    150 her yöne sms sana kalacak
    aran kazandanda 50 kontör gelecek ..

ama işte takımımın hattını bırakmak istemiyorum.

30 kontör gelecek.

Müşteri temsilcisi şaşırdı sanırım. Ona sorunca öyle cevap aldım..

2 kupa 1 takım tarifesine geçincede bana 100 yüklerseniz 2 dk sı 1 kontör dedi. Ben uyardım pardon dedi özür dilerim :D Sanırım kız dalgındı biraz. Sevgilisi diğer operatörden mi acaba sms atamıyor belli ki

Ayrıca söylemeden geçemeceğim. Belki tüm avea MH leri aynıdır bilmiyorum ama kartalcell müş. hizmetlerinin Yaklaşım tarzı 10 numara. Çok samimi ve içten konuşulup çözüm üretiliyor. Hata bile yapılsa anlayış gösterebiliyorsunuz.

**AA BU ARAN KAZAN ile sms atabiliyormuşuz. Bak bu mükkemmel oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 24 Mart 2010; 14:50:05 >

• Tabi canım smste atılıyor, rahat şekilde konuşma da yapılıyor. Mart ayına kontör paylaş servisinin bile ücreti hediye kontör varsa ilk olarak ondan düşüyordu. :)
  • quote:

Tabi canım smste atılıyor, rahat şekilde konuşma da yapılıyor. Mart ayına kontör paylaş servisinin bile ücreti hediye kontör varsa ilk olarak ondan düşüyordu. :)

O zaman ben bir tarife daha değiştirmem lazım ama oda 1 ay geçmesi gerekiyor.

Keşke kontörlü 1903 tarifesine geçseydim. sms onda 1 kontör..

Ayda diğer ynlere 30 sms yeterde artar bile
  • Numara tasıma ile gelenlere 100 yüklesen dahi 2 dakikası 1 kontör

Ve evet :)

arankazandan gelen 30 kontör ile mesaj da atabiliyorsun. Ama 1 SMS = 2 kontör.
  • Tarifemi değiştirdim internet sitesinden..

Anında değişti. Demekki ilk değişiklik için 30 gün şart değil..

Şu an tarifem kontörlü1903..

30 aran kazan yapayım bugün..

30 sms demek.. vodafoneda kendisi bilir her yöne koymazsa koymasın
  • quote:

Tabi canım smste atılıyor, rahat şekilde konuşma da yapılıyor. Mart ayına kontör paylaş servisinin bile ücreti hediye kontör varsa ilk olarak ondan düşüyordu. :)

Normal avea kontorlu hatlarda, yaklaşık 5 - 6 gündür, transfer yapıldığında ücret normal kontorden düşüyor artık.
  • 2 de 1 tarifesinde mesaj 2 kontör.
    1905 tarifesinde 100 kontör yüklendiğinde mesaj 1 kontör. Ama 30 gün sonra kontör yüklenmezse sanırım 2 kontör oluyor. Şuana kadar hep 30 günden önce kontör yüklediğim için test edemedim birşey diyemeyeceğim. Ama şu olay güzel, atıyorum bir aylığına 1905 dakika veriliyor. Eğer kullanılmazsa 30 gün sonunda siliniyor. Ama ben hep 29. gün kontör yüklüyorum ve kalan dakikalar da buna ekleniyor ve 1 ay daha rahat rahat konuşabiliyorum. Şuan 5200 küsür dakikam var. :D

quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Normal avea kontorlu hatlarda, yaklaşık 5 - 6 gündür, transfer yapıldığında ücret normal kontorden düşüyor artık.

Aynen hocam. 10 15 gündür felan yaptıgım kontör transferlerinde hep ana bakiyeden düşüyor. Hediye kontör kullanılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mp3DeLiSi -- 24 Mart 2010; 16:35:26 >

• Tarifem 2 de 1 değil unutun onu. Değiştirdim online işlemlerden..

250 yükledim. 60 günlük müzilk indir üyeliği başladı ama şarkı gelmiyor cebe çok garip ..

Akşam evden deneyim sitesinden bari..

1903 dk benim hiç bitmeyecek malesef
  • Avea Hoşgeldin 3G paketi aldım.

Ancak Faturalı iken gösterilen DATA KULLANIMI şimdi yok
  • büyük gün geldi çattı. bakalım 1 nisan itibariyle 1903 dakika bedava konuşmak için ne kadarlık yükleme şartı gelecek?
  • Yine 100 kontör yüklenecek ve 1905 dakika gelecek. Şimdi linki bulamadım da Avea* nickli arkadaş yeni tarifeleri ekledi.

Yani dakikalara bakmadan sevgiliyle konuşmaya devam.
  • 2 kupa 1 takım benim tarifem 1 mesaj 50kr eskiden 100 kontöre 50 mesaj çekerken şimdi 40 mesaj çekicez.Saçmalık olmuş
  • Kontörlü 1903 tarifesi sınırsız olarak uzatılmış. Şampiyonluk yakışır bu büyük tarifeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: omegama
    Kontörlü 1903 tarifesi sınırsız olarak uzatılmış. Şampiyonluk yakışır bu büyük tarifeye

Evet uzatılmış..

Fener maçını yenersek forumda 2 tane KARTALCELL 10 TL VERECEĞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 1 Nisan 2010; 18:11:37 >
  • Ben artık mesaj çekmem 50kr çok fazla 50 kr a 5dk.konusurum bu kadar saçmalık olabilir mi?Bir kısa mesaj 50kr 5dk. heryöne konusma 50 kr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurisexygüzel -- 2 Nisan 2010; 11:00:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurisexygüzel
    Ben artık mesaj çekmem 50kr çok fazla 50 kr a 5dk.konusurum bu kadar saçmalık olabilir mi?Bir kısa mesaj 50kr 5dk. heryöne konusma 50 kr

Her yone konuşmak 50 kuruş değil. Hala 2 dakikası 20 kuruş. Üstelik numara tasıma ile gelenlere 100 kontör yükleme ile 20 kuruş.

• quote:

1 tanesinin sözünü ben alabilirim hocam. Cimbomun Fenere, Fenerinde hiçbir zaman Beşiktaşa şansı tutmaz. Bu maçı alacağız başka yolu yok.

• Kız arkadaşımla sınırsız konuşacağım bi tarife arıyordum. Aklıma birden kartalcell geldi okudum biraz ve gayet iyi gibi geldi bana. Okuduklarımı anladım mı acaba diye bide size onaylatmak istedim.
    1- ben ve sevgilim ikimiz de kartalcell e geçeceğiz. 1903 tarifesine... 20 tl yüklediğimiz zaman o 20 tl mize hiçbirşey olmadan, eksilmeden sevgilimle konuşmam için 1903 dakika verecekler sanırım değil mi?
    2- hem 1903 dakikamız olacak hemde 20 tl yüklediğimiz için 1 ay diğer operatörlerle dakikası 20 kuruşa mı konuşacağım?
    3- bir ay dolduktan sonra kartalcell lıler ile ne kadara diğer operatörler ile ne kadara konuşacağım...
    4- kartalcell de 500 veya 5bin sms alma olayımız var mı?
    5- birde 6 ay boyunca hattımızı kartalcell e taşıdığımız için her ay 20 tl yüklememize 100 heryöne dakika gelecek sanırım...

Çok soru sordum ama başka arkadaşlarında işine yapabilir bu sorular diye düşünüyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.