Şimdi Ara

Kartal Ugurmumcu hangi saglayici secilmeli ? (superonline geçildi) memnunum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kartal ugurmumcuya yeni tasindim. Normalde superonline baglatacaktim ama internet isinde olan bir tanidik superonline istanbulda iyi degil ttneti tercih et dedi. Sizce hangisi secilmeli ttnet secmek istemiyorum fiyatlar ve akk berbat 35 gb akk nedir allah askina. Ayrica vodafoneda dusunuyorum 64mb 240 gb olduka iyi gozukuyor ama sanirim herkes sikayetci. Sizce hangisi secilmeli ?

edit:arkadaşlar araştırmalar sonucu binamdaki herkesin superonline kullandıgını öğrendim. akşam aradım sabaha direk geldiler. 5 dk da baglayıp gittiler. 25 mbps 125 gb tablet paketini aldım. aldıgım hız 3000 kb/sn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpellCaster -- 15 Temmuz 2016; 12:12:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turknet in taahhütsüz 150gb akk li alabildiğin kadar hız kampanyası iyi geliyor ama hızları alamıyoruz diye şikayetçiler. Vodafone 64mbit 240gb akk kampanyası var ama bir türlü bağlayamadılar diye şikayetçiler. Superonline ın fiyatları pahalı diye şikayetçiler. Ttnet ten zaten herkes şikayetçi. Bence şansına kalmış problem yaşayıp yaşamayacağın. Aklına yatanı al. Ama yine biraz dolaş forumda, bak ne tür şikayetler var ondan sonra al. Benim sana tek tavsiyem, ttnet ten alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemrety

Turknet in taahhütsüz 150gb akk li alabildiğin kadar hız kampanyası iyi geliyor ama hızları alamıyoruz diye şikayetçiler. Vodafone 64mbit 240gb akk kampanyası var ama bir türlü bağlayamadılar diye şikayetçiler. Superonline ın fiyatları pahalı diye şikayetçiler. Ttnet ten zaten herkes şikayetçi. Bence şansına kalmış problem yaşayıp yaşamayacağın. Aklına yatanı al. Ama yine biraz dolaş forumda, bak ne tür şikayetler var ondan sonra al. Benim sana tek tavsiyem, ttnet ten alma.

Forumun ozetini gecmissin zaten olmadi bugun yandaki internet kafelere ve bilgisauarciya soracagim ne kullaniyosunuz mutlumusunuz diye ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SpellCaster kullanıcısına yanıt
    Eğer oturduğunuz binada Kablo TV şebekesi varsa Uydunet'in paketlerine bakmanızda fayda var.
  • 24 aydan uzun bir süre kalacaksan en mantıklısı turkcell supeonline
  • arkadaşlar araştırmalar sonucu binamdaki herkesin superonline kullandıgını öğrendim. akşam aradım sabaha direk geldiler. 5 dk da baglayıp gittiler. 25 mbps 125 gb tablet paketini aldım. aldıgım hız 3000 kb/sn.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.