Bildirim
Kartal/Süleyman demirel lisesinin çevresini nasıl bilirsiniz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Pek sayilmaz ama iyi liselerden bunlar kartaldaki cogu lise iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kralın kızını sevdim vermediler -
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Fazla muhattap kalmayacağım bu bölge ile minibüs ile gidip geleceğim için.
Yinede kaynarca güllü bağlar vb. den iyidir_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Zhang Yuan
quote:
Yinede kaynarca güllü bağlar vb. den iyidir
Tabiki iyidir benimde kiz kardesim buyuk ihtimal orayi kazanacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kralın kızını sevdim vermediler -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Zhang Yuan
quote:
Yinede kaynarca güllü bağlar vb. den iyidir
Tabiki iyidir benimde kiz kardesim buyuk ihtimal orayi kazanacak
Sana istikbahrat sağlarım potur abi_____________________________
-
çevresinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum malum ırk heryerde olduğu gibi bir fazlalık yok yani okulu tavsiye etmem ama kızlar çirkin ilgileniyorsun öğretmenlerde dandik anadolu lisesi öğretmenleri hacı hatice bayraktar ve süleyman demirel'den uzak dur derim. Ve okul çok küçük _____________________________ Lütfen "Alıntılayarak" cevap verin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vıraklamayan Kurbağa
çevresinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum malum ırk heryerde olduğu gibi bir fazlalık yok yani okulu tavsiye etmem ama kızlar çirkin ilgileniyorsun öğretmenlerde dandik anadolu lisesi öğretmenleri hacı hatice bayraktar ve süleyman demirel'den uzak dur derim. Ve okul çok küçük
Büyük ihtimal nakil istiyeceğim zaten.
Puanım başka okullarada yetiyor._____________________________ -
OO oralarda oturdum bikaç yıl,bildiğin 2 3 sokak yukarıda,moruk çevre iyi,insanlar güzel,ama okul eskiden düz lise zamanlarında çok serseri,acaip tipli bi okuldu,her çıkışta kavga,tuvaletlerde cinsel münasebet falan,ama şu an anadolu oldu galiba,vukuat duymadım pek _____________________________
HER YERE METRO,HER YERDE METRO
2033 NÜKLEER SAVAŞTA SADECE İSTANBUL METROSUNDAKİ ŞANSLI BİRKAÇ İNSAN SAĞ KALACAK
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X