Yakacık otobüsüne değil de kurfalı yarım otobüslerine bin. "Doğa kolejinde ineceğim" de. Kolejin karşısında okul. Kimse sorsan gösterirler.
quote:Orijinalden alıntı: aMiraL* Yakacık otobüsüne değil de kurfalı yarım otobüslerine bin. "Doğa kolejinde ineceğim" de. Kolejin karşısında okul. Kimse sorsan gösterirler. Çok teşekkür ederim, peki Kartal köprüsü mü, yoksa Pendik köprüsü mü biniş yeri ?
quote:Orijinalden alıntı: aMiraL* Yakacık otobüsüne değil de kurfalı yarım otobüslerine bin. "Doğa kolejinde ineceğim" de. Kolejin karşısında okul. Kimse sorsan gösterirler. Orada Yakacık meslek var zaten karşısında değil biraz aralarda oda sen direk İlk öğretimin adını ver Yakacık mesleğin aşşağısında oda
quote:Orijinalden alıntı: ozel_uretim nerdesin sen _? bulundugun en yakın 2 otobüs durağı adı ver Maltepe köprüsü e-5'den ya kartal ya pendik'e geçeceğim. Kartal köprüsünden var ise daha mantıklı olur.
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orijinalden alıntı: ozel_uretim nerdesin sen _? bulundugun en yakın 2 otobüs durağı adı ver Maltepe köprüsü e-5'den ya kartal ya pendik'e geçeceğim. Kartal köprüsünden var ise daha mantıklı olur. kartal köprüsünde 21 K geçiyor Kalyon soğaı durağında inip yürüyeceksin ileri doğru biraz
quote:Orijinalden alıntı: ozel_uretim quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orijinalden alıntı: ozel_uretim nerdesin sen _? bulundugun en yakın 2 otobüs durağı adı ver Maltepe köprüsü e-5'den ya kartal ya pendik'e geçeceğim. Kartal köprüsünden var ise daha mantıklı olur. kartal köprüsünde 21 K geçiyor Kalyon soğaı durağında inip yürüyeceksin ileri doğru biraz