Bildirim
Kart ücreti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yasal mı değil mi bilemem. Ben 10 yılı aşkın garanti bonus kart kullanıyorum. Her yıl kullanım ücreti yansıtırlar, her yıl telefon açarım, iade edin yoksa iptal edeceğim derim.
En başta size yaptıkları gibi bir kısmını iade etmeyi teklif ederler. Kabul etmem, iptale devam edelim derim.
Sonrasında bazen tamamını iade ederler.
Bazen de iptal sürecine devam ediyoruz derler, telefonu kapatırlar. 2-3 gün içerisinde iptal biriminden ararlar, tüm ücreti iade ederler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 4 Nisan 2026; 9:9:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
3 değişik bankadan senelerce kredi kartı kullanırım, hiç ücret almadılar.
Eskiden ücret alırlardı, itiraz ettiğimde "Siz kartınızı kullanmaya devam edin kart ücreti kadar size puan verelim" demişlerdi kabul ederdim...
_____________________________ -
Hocam kredi kartı sözleşmesinde yıllık üyelik ücreti bulunduğu için alabiliyorlar. İnternette en çok karıştırılan şey şu; "her banka aidatsız kart seçeneği sunmak zorunda" yani aradığınızda kartınızı aidatsız versiyona çevirebilirler ama kartın ekstra taksit vb. özelliklerinden faydalanamazsınız. Ücreti iptal ettirmek için de Şikayetvar'a yazın, size ulaşıp destek olurlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler