Şimdi Ara

Kart icra Süreci Baştan Sona (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.094
Cevap
52
Favori
122.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim hocam

• Mobil imza alamaya da gerek yok herkesin mobil bankacılık uygulaması var banka mobil uygulamasinda menü den e devlet e giriş yaparak da e imza li gibi giriş yapabiliyorsunuz. Bazı banka verilerinde dosyalar da e imza istemişti başka banka mobil uygulaması ile e devlete bağlanıp o şekilde işlemleri yapabildim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Örneğin iş Bankası e devlet şifresi bile olmadan giriş yapabiliyorsunuz AYNI SEKİLDE E İMZA İÇİN DE GEÇERLİ BU

Kart icra Süreci Baştan Sona

• E imza veya e devlet şifresi olmayanlar için giriş bunlardan biri ile girebilir.

Kart icra Süreci Baştan Sona

• evet ancak bana e-imza daha kullanışlı geldi bir de kuryeliğe başlangıç planım var o yüzden e-imza bana her halukarda lazım olacak :)

tabiki gelişme oldukça yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 26 Ocak 2025; 19:58:52 >
  • allisone1 A kullanıcısına yanıt

Hacizlik olmadan arabayı devret,direk avukat arabaya haciz yollar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt

Hocam ben mal beyanında bulunmadım 6 ay oldu icralık olalı sıkıntı olurmu acaba,akbank maaşın 4te birini alıyor zaten,isbankasida bekliyor

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt

Hocam bence bulunun ne olur ne olmaz haberlerde görüyoruz baksana insanları abuk sabuk tevkif edip götürüyorlar bu korkuyu yaşamaya değmez ki mal beyanında bulunmadığı için evinden alınan arkadaşımız da var aramızda. O yüzden bence icra dairesine gidip dosya numaralarınıza göre tek tek mal beyanında bulunmanız faydanıza olur.

• Bugün kredi kartı 690 bin TL için iş Bankası 60 ay yapılandırma vergi dahil faiz oranı 4 den hesaplama yaptı aylık 30.860 TL toplam 1.850.000 geri ödeme olacak fazı orani çok fazla geldi bana

• Suleyman_31 S kullanıcısına yanıt

çok fazla hocam..ben 790bin borç ile icraya düştüm faizi avukat masrafı tahsil harcı derken düz 1 milyona bağlandı olay. sizin 690 bin'e 1.850bin çok uçuk bir rakam..kabul etmediniz umarım

Kabul etmedim icra o kadar düşük oluyorsa hiç ugrasmayim icraya düşsün maaşın 1/4 kesinti olur oda beni rahatlatır işime gelir

• İcraya düştüğünde faiz ve masraf hesaplaması nasıl yapılıyor acaba bilen varmı

Siz bu duruma ne zaman düştünüz icra ya

• geçen çarşamba dosyayı açtılar, tebligat gönderecekler sonra üstünden 7 gün geçtikten sonra haciz işlemleri başlayacak.

halihazırda haczedebilecekleri mal mülk olmadığı için mecbur bekleyecekler..belki 1 kere eve gelirler o kadar. Başka da birşey olmaz.

icra faiz oranları %24den hesaplanıyor avukatlık ücreti tahsil harçları vs.

Ben maaşlı çalışıyorum haciz gelmez galiba iş Bankası direkt maaş haczi gönderirler maaş dan 1/4 kesinti için tabi önce bana tebligat ödenmez ise maaşa icra

maaş varsa 4/1 kesinti olur ilk talep eden kesintiyi alır. diğerleri sıraya girer

Detaylı bilgi için teşekkür ediyorum hocam Kart icra Süreci Baştan Sona 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Teşekkürler hocam bilgilendirme için Kart icra Süreci Baştan Sona 

• Arkadaşlar hepinize selamlar. İnşallah tez vakitte tüm borçlarımızdan kolaylıklarla kurtuluruz ve bir daha da böyle dertler çekmeyiz. Daha önce de dediğim gibi haberdar etmek üzere geldim. Enpara uygulamasına girdim ve sorunlu yazan avukatlık bürosuna düşen kredim kapanmış. Hesabıma da 800 tl kadar sigorta iadesi yapmışlar. Tabi gün geçmiyor ki yeni dertler türemesin. Vakıfbank üzerinde bir adet bireysel kredi kartım vardi bir adet ticari kredi kartım bir de ticari kredim. Bu krediyi 90 günün altinda tutarak elimden geldiğince ödüyordum ta ki bugüne kadar. Uygulamaya girip durumuna bakayim dedim ki asıl golü burda gördüm. Banka hem kartları kapatmış hem de krediyi takibe vermiş sessiz sedasız. Yarın şubeyi arayıp olurunu soracağım. Kartlar gecikmede değildi ama kredi 67 gün kadsr gecikmede ve gecikmede olan ikinci taksidin yarisindan fazlasini ödememe rağmen niye bir anda bu yola geçtiler bilmiyorum. Bakalım nasıl çıkacağız. Tekrardan döndük dolaştık buraya :')

• seref35 kullanıcısına yanıt

hocam ne olursa olsun 90 günü geçirmeden icra takibi başlatamıyorlar. idari takip yapabilirler banka kendi arasında yapar ama işi hukuki boyuta taşıması için 90 gün gecikmiş olması lazım 1 taksitin. Siz arayın konuşun yarın detaylı. sonucu da bize bildirin mutlaka. en beklemediğimiz yerden soru sorar hayat bazen :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.