Müdür Sekreter=Çaycı 1 çalışan olması gerek yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kart icra Süreci Baştan Sona (132. sayfa)

-
-
Merhaba , ev haczini gerçekleştirmeleri için evde birinin olması yeterli değil mi ? İlla borç sahibinn evde olması şartı mı var neden tüm zillere basıp böyle birşey yaptılar ki . Ben çalışıyorum gündüzleri çalışıyorum annem evde kapıyı o açsa işlemi tamamlamzlarmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sizin olmanıza lüzum yok evde birinin olması kafi ancak benim sürecimde istenmeyen durumlar oluştu, tüm daire zillerine basıp borçtan haberdar etme,tanıyor musunuz vs. gerekirse çilingirle gireriz diye korkutma..
ben evde değilken gelmişler,kardeşim de korkmuş açmamış kapıyı, tamam onlar da haklı ama böyle borcu ifşalama vs yanlış hareketler ayrıca suç..neticede aileden zılgıtı yedik..parayı da denkleştirip gönderdik, bir dosya kapandı böylece..140 binlik borç için kırk takla attılar, 1 milyonluk dosya için aylardır ses yok..mebla arttıkça tahsilat zorlaşıyor ve bir müddet sonra salıyorlar herhalde..küçük bakiyelerle daha çok uğraşıyorlar
-
Herkese selamlar
Bugün uyapta sorun mu var acaba
Sabahtan bu zamana giremiyorum sürekli hata veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ailenin haberi yok muydu ? Geçmiş olsun . Senin faiz itirazinin sonucu ne oldu hocam var mı bir gelişme ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yoktu hocam büyük hata ettim orada. Kötü bir biçimde öğrendiler malesef. Faiz itirazı olan denizbank dosyası idi, dosya kapandı o itiraz da arada kaynadı malesef.
-
Bu 4 kişi kim neci acaba
1) Hukuk bürosu elemanı yada Avukatı
2) icra görevlisi
3) Polis belki
4) ? Çilingir!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 23 Temmuz 2025; 2:46:52 >
Hocam geçmiş olsun çok kötü yakalanmışsınız ya. Buna istinaden bende bişey sorayım, denizbankta ikamet adresim hala annemlerin oturduğu ev olarak görünüyo bi türlü değiştiremedim, ama gerçekte ikametim başka yerde. Denizbank bi çılgınlık yapıp annemlerin eve hacze gider mi acaba?
Giderler.
icra dosyanıza yazı yazarak güncel adresinizi belirtmeniz gerekiyor
çilingir olsa dün dalarlardı eve hocam büyük ihtimal çilingir yoktu. 1 icra memuru 1 icra katibi diğer iki kişi de büro görevlisidir büyük ihtimal. Polis gelmemiş. Bi 5 dakika çalmışlar zilleri ardından kapıya ihtarname yapıştırıp gitmişler dünün tarihini atıp aynı gün içinde borcu ödemezsem tekrar hacze gelinip kapım çilingir ve polis eşliğinde açılıp hacze kabil mallar muhafaza altına alınacak'mış.. kötü bir tecrübe oldu ama sonunda onlar istediklerine ulaştı.
@nahuras mernis adresiniz neresi görünüyor ise oraya hacze gelinir hocam zaten mal beyanı verirken de güncel adresinizi belirtmeniz gerekiyor.
-
Peki tebligat adresinde biz oturmuyorsak örneğin farklı adrese taşındık her yerde eski adres var veya kişi yurtdışında yaşıyor tebligat ulaşmadı haliyle mal beyanında da bulunamadı ise ne oluyor hocam. tazyik olması durumunda kişi bulunamazsa ne oluyor? yurtdışında yaşıyor ise süreç nasıl işliyor tazyik davası olunca?
-
Boşver canın sağ olsun. İyi tarafı dosya kapandı ve kötü de olsa öğrenmiş oldular canını sıkma
Herkese merhabalar
Bugün merak edip UYAP baktım.
Farklı şehirde, farklı adreste oturan Annemin adı geçiyor ve anneme ait 4 tarla (tapu unun üzerine) taşınmaz haczi yazısını gördüm.
Muris: Ayten....
Ben ödemedim, ödeyemedim Annem niye odesin?
Aynı ev,adres değil
Sigortalı çalışanım
Evim isterim belli ne yapayım?
Emir Varlık Yönetim Firması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 23 Temmuz 2025; 13:53:12 >
Arkadaşlar acil cevap verin ona göre formayı Cimer ve bankaya şikayet edeceğim.
Başka şehirde Rahmetli babadan kalan 4 tarlaya göz koymuşlar. Biz 4 kardeşiz ve Tapu Annem üzerine diye biliyorum.
Benim borcu farklı adres ve şehirde yaşayan annem niye ödesin??
Varmı böyle kanun, kural?
hocam .
babanız vefat etmiş .öncelikle allhtan rahmet dilerim.
babanız vefat ederken babanızız mal varlığı var
yani hem annenize hemde kardeşlere hemde size mirastan pay var .
eğer önceden icralık olmadan önce miras devir satım vesaire yapsaydınız bi sorun olmazdı
sanırım siz mirastan da feregat etmemişsiniz.
dolayısıyla size düşen kısmı görmüşler bu yuzden ipotek koymuşlar
şimdi miras tam olarak nedir ev arsa vesaire ise ortaklık giderme davası açması lazım oda uzun süre yıllarca sürer kıymete göre süreç izler banka veya fon avukatı
-
hocam geçmiş olsun
keşke olan olmuş idi dosya biraz daha beklebilirdin.
ayrıca çilingir devri bitti.
yazdıkları milletin geçmişte bilinç altında yaşananlar millet evine zorla polisle gelip eşya alırlardı o yuzden isters kanun değişsin ister değişmesin milletin ön yargısı bir trlü kırılmıyor
polis eşliğinde gelmezler çilingir ile gelmezler
bunun için harcırah yatırması lazım karar çıkarması lazım
şimdi diyelim avukat pislik yaparsa tabiki böyle de gelebilirler eve .
o yuzden diyoruz ki buyur gelin deyin. olunca öderim deyin.
sonuçta bakın avukat ister sevelmi ister sevmeyelim bankayı bağlamak için yuzbinlerce takla atmış araya bi sürü kişi sokmuş işi almak için
oda işini aşırı bir perfornansla yapıyor işini kaçırmamak için her yolu deniyor .
-
Yurtdışı olayında işleyiş nasıl oluyor tam bilmiyorum hocam yanıltmayayım sizi
Aynen öyle hocam ama onlar istediklerine ulaştı yoksa varlığa kadar götürecektim işi gafil avlandık. Yapacak birşey yok
Teşekkürler hocam olan oldu valla baskın yapar gibi geldiler 4 kişi. Bizimkiler de ürktü yok hapis yok eşyalar alınacak. Kanun u prosedürü kırk defa anlatsam da inanmadılar. Sonuçta karşı tarafın korkutma politikası işe yaradı. Yoksa uzatacaktım varlığa kadar orada 15-20 bin ödeyip geçecektim olmadı.
Geçmiş olsun hocam,1 milyonluk borcu biliyormu peki aile,140 binlik borcu keşke yatırmasaydın,ama baban zorla yatırmıştır diye tahmin ediyorum,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X