Şimdi Ara

KART ÇIKARTIYORUM HANGİSİ OLSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler internetten alış veriş yapmak için sanal kredi kartı çıkartıcam sizce en uygun hangi banka olur , nedenlerinide söylerseniz çok sevinirim.

• BonusCard Her Sitede Taksiti Var Ve Puanları Oldukça güzel
    Yada Worldcard bu 2 sinden 1 rini seçmeni öneririm
    Ama esas Bankaları
    WORLD>YAPI KREDİ BANKASI
    BONUS>GARANTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontLetEscapeYou -- 22 Temmuz 2010; 3:12:00 >
  • bu kartla yurtdışıdından alış vericem yapıcam , yurtdışındaki siteler bizim hangi bankalarla anlaşmalı olduğunu nerden öğrenebilirim
  • HCBS CİTİBANK BUNLARDN AL OZAMAN
  • şimdi kardeş hangisinden alıyım bonus mu citibankmı kesin olarak mesela bonusla yurtdışındaki sitelerden hiç bir şekilde alışveriş yapamazmıyım
  • Master Card ve VISA yurtdışında da geçio al istediğini
  • Yurtdışındaki siteler için HCBS al tüm dünyada geçiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HSBC'yi seçmeniz daha iyi olacaktır.
    Dünya çapında hizmet veren en büyük bankalardan bir tanesi,hatta en büyüğü.
    Sitesi kullanışlı ve gayet sade.
    Diğer bankalar gibi ''Bugün git yarın gel.'' diye bir tabir yok.
    Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve hizmetinden en memnun kaldığım banka.Tavsiye ederim.
  • benım bildigim tek başına sanal kart cikmiyor ? kredi karti cikartip onun üzerinden sanal kartını ayarliyorsun en azından ben öyle biliyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

benım bildigim tek başına sanal kart cikmiyor ? kredi karti cikartip onun üzerinden sanal kartını ayarliyorsun en azından ben öyle biliyorum .

Evet,sanal kart için seçtiğiniz bankanın kredi kartına sahip olmanız lazım.
    Sanırım YIPman ya buna göre kredi kartı çıkarttıracak yada sahip olduğu kredi kartlarından bir tanesini sanal kart kullanmak için seçecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

benım bildigim tek başına sanal kart cikmiyor ? kredi karti cikartip onun üzerinden sanal kartını ayarliyorsun en azından ben öyle biliyorum .

Garanti bankasında kredi kartı cıkarmaya gerek yok bende bonus kontör kart var ve internet bankacılığını da açtırdım oradan sanal kart cıkarabiliyorsun ama yurt dışı için kullanılıyor mu onu bilmiyorum
  • Bankanında destekliyor olması lazım HSBC yi 3 yıldır kullanıyorum yurtdışı ve paypalda hiçbir sorun çıkarmadı önerilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.