Şimdi Ara

Karslılara karşı olan önyargı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
5
Favori
51.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soran Adam -- 12 Eylül 2012; 23:38:26 >
    Gerhauen
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

benimde karslı arkadaşım var.çok yalancı.

+1

Orijinalden alıntı: furkan19o7

çankırılara karşı ön yargı mevcut

deme öyle deme

Şakağına bir tornavidayla halledilemeyecek hiç kimse yoktur.. - T-bag

Yaktın beni Konfeksiyon güzeli
  • Bir sürü karslı tanıdığım var. Gayet iyi insanlar. Hafif dengesizlik var ama çok değil. Ama digordan pek iyi bahsetmiyorlardı

Orijinalden alıntı: nkA

quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

Senin yaptığını Çorumlu yapmaz derler Ankara'da da Çorumlular Çorumda hep eşeklere halleniyormuş.

Bu adam Çorumlu
    Bursa'ya girersem ban yerim

Hayatında hiç Çorum'lu tanıdın mı çok merak ediyorum.

Eğer videoyu da izlersen elemanın Nevşehirli oldugunu görmüş olursun..

Çorumlu detected 3 çorumlu kankim vardı. Birisi iskilipliydi. Evliydi normal bir insandı. Birisi karahacı mı ne öyle bi yerliydi oda iyi birisiydi. Birde bayatlı vardı. O çocuk tornet tekerine bile hallenir. Ben böyle bir abazalık ömrüm boyunca ne gördüm ne duydum.

• Burada esnaf dükkana almaz ev kesinlikle vermez..

Orijinalden alıntı: ZacDoUrden

Çok kez karşılaştım bu durumla.En son bugün tekrar olunca size sorayım dedim.Nedeni nedir bu durumun?

Babam karslılarla iş yapmayı sevmez.abim karsta askerlik yaptı gelince demediğini bırakmadı.Bende bu zamana kadar 3-4 karslı tanıdım hepsi dengesizdi.Bugün bulunduğum bir ortamda tartışma çıktı.Karslı değil misiniz hepiniz aynısınız dedi tartışanlardan biri.Sizde de var mı böyle bir önyargı?

memleketine göre yargılamak çok yanlış ama abi bu karslılar başka yav . özellikle digorlular . allah kimseyi karslı yapmasın
  • Karsli iki tane musterimiz var cok iyi adamlar.Caliskanda oluyolar la iki is yapiyolar cokta iyi insanlar bi kac kisi curuk diye butun Karslilara adam cikmaz demek yanlis olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karslılar işgalcidir bir apartmana siteye biri yerleştiği zaman o site elegeçirilmiş demektir çıkartamazsınız kirasını bilmem ama aidat ödemezler apartmanda gürültü disiplinine uymazlar otopark kültürleri yokturkadınları kavgacıdır erkekleri siz 1 onlar 3 kişi ise kavgadan kaçmazlar
  • Bence esas ankaralılarda sorun var

"Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
    And you can change it, you can influence it…"
  • yurttayken 5 6 tane karslı elemanla talihsiz bir şekilde tanıştım. ilk başlarda iyiydiler hoştular ama dengesiz olduklarını anlamak zor değildi. hem bu vatanı seviyorlar hemde değişik değişik laflar ediyorlar. birde siz bu vatanı sevmiyosunuz bizim kadar gibisinden lafları var. ben has be has Türküm. nasıl sevmem ? ayrıca 5 kişi ben tek üstüme saldırdılar. yani mertlik ve adamlık namınada birşey göremedim. yani davranış şekilleri olarakta farklılar düşünce olarakta. açıkcası iyi bi izlenimim ve düşüncem yok karslılar hakkında. ama bana öylesi denk gelmişte olabilir. sonuç itibariyle pek hoşnut olmadım yani sevemedim oranın insanını. zaten sevmemde gerekmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanoona -- 25 Eylül 2012; 18:30:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Bence esas ankaralılarda sorun var

Hop orda dur bakalım.
    İnsanları sınıflandırmk hoş değil ya, hiçbir şekilde hoş değil.Önyargılar da hoş değil.

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Bence esas ankaralılarda sorun var

Hop orda dur bakalım.

Hiç bi yerde duramam bugun den örnek vereyim ,

Otobuse bindim teyzelerbi dedikodular bi dedikodular ama nasıl bağırıyorlar böyle (tabi banane bundan kulaklıgımı takıp oturdum bi koşeye) , 10 dk geçmedi bi adam telefonuyla yaklasık 5 dakika konustu baktım teyzeler dondu arkalarını adama bakıyorlar
    Hareketleri zaten beni bitirdi ama sana konusmadan kucuk bir bolumu paylasayim

'' Adama bak be utanmıyor telefonla konusuyor da konusuyor hayir yani işin varsa otobuse binmeden konus , bune terbiyesizlik...'' felan fistan bi ton sovduler adamı adam allahtan aklı başında çıktı çıtını çıkarmadı .

Sonra başla bide adamı çekiştirmeye bi laflar bi laflar otobusten inene kadar bitmedi , artık gençleri mi dersin yaşlılarımı dersin mini etekli kız internet kafemi dersin konusup durdular .

Ne zaman normal bir insan görsem - tanışsam hepsi il dışından ankaraya gelmişler...

Otobus anılarım fazladır ikna olmadıysan bool bol anlatırım .

"Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
    And you can change it, you can influence it…"

• Buna önyargı denmez ki
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.