Şimdi Ara

KARŞINIZDA YENİ MERCEDES A SERİSİ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
34.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Audi ve BMW'ye özel tasarım dersleri verilir

Yeni A3 ve bmw 1'den sonra ilaç gibi geldi tasarım
  • a200 1.6t 156hp + 7g dct(cift kavrama) yada a250 1.8t 204hp + 7g dct of diyorum sadece off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 5 Mart 2012; 18:19:20 >
  • a200 1.6t 156hp + 7g dct(cift kavrama) + amg paket + birde 30-35 bin euro dese..
  • çok güzel olmuş fiyat uçlarda olmassa epey satılır
  • Tasarım olarak her ne kadar 1 serisinden iyi olsa da,bence yeni A3 özellikle dış tasarım olarak daha başarılı.Ben daha keskin hatlara sahip bir A serisi beklerdim.Yuvarlatılmış hatlara sahip arka kısım özellikle hoşuma gitmedi.Arkadan birazda olsa ds3'e benzettim.
  • Bence arka taraf,arabanin duruşu ve iç tasarim olarak 1 serisi daha üstün
  • BMW 1 serisi için biraz örnek almalı Mercedes'ten
  • Gayet hoş bir tasarım olmuş. Ben beğendim..
  • erkek vücutlu, çocuk suratlı genç irisi ergenlere benzemiş.

hem sportif gözüksün, hem iç hacmi geniş olsun derken abuk sabuk bir şey çıkmış,

diğer taraftan o kadar yüksek tavanla beraber bir hayli ferah iç hacim sunuyordur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 5 Mart 2012; 21:55:33 >
  • Kimsede demiyoki aga bu nedir :D

Önden harika gözüküyor ama arkası çok güzel değil ama kötüde değil orta karar.İçi çok hoşuma gitti bmw 1 serisinden daha güzel iç tasarım olarak..
  • Arka farları yeni focusun farlarına benzettim
  • Bayan arabası görünümünden kurtulmuş.
  • İğrenç olmuş.. Şu tipe bu kadar para bayılacağıma mis gibi 118i, A3 en kötü Golf alırım daha iyi.
  • önü Volvo s60'a benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gasoline 777

İğrenç olmuş.. Şu tipe bu kadar para bayılacağıma mis gibi 118i, A3 en kötü Golf alırım daha iyi.

DostumBmw 1 bundan iyi diyorsan ben bişey demiyorum artık.Tarihinin en kötü Bmw modeli olmuş 1 serisi var karşısında her türlü güzel ondan.
    Hele ki Golf'e kadar indirgemen tamamen önyargılı olmandan kaynaklanıyor olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

önü Volvo s60'a benziyor

alakası yok
  • BMW 1 serisini yer, hemde çatır çatır.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake LaMotta -- 27 Ocak 2015; 4:55:24 >
  • B serisi noldu?

Bu cok güzel olmus
  • facebookta a serisi tanıtımı başladı.canlı yayın

https://www.facebook.com/mercedesbenztr?sk=app_162112893905930
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.